SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullar Arası Dart İl Şampiyonası Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-03-16 21:35:09
Okullar Arası Dart İl Şampiyonası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği 2015- 2016 sezonu okullar arası Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler , Genç Kızlar, Genç Erkekler Dart İl Şampiyonası yapıldı.

Şampiyonaya; 24 takım ve 96 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.  Malatya'da ilk defa Dart sporuyla ilgili bir faaliyet yapıldı. Müsabaka sonucunda birinci olan takımlar, Malatya'yı  Adıyaman’da yapılacak olan bölge şampiyonasında temsil edecek.

Türkiye Bocce Bowling Federasyonu İl Temsilcisi Mürsel Kurt, müsabakaların çok zevkli ve başarılı geçtiğini belirtti.

Kurt, katılımcı sporcu antrenör ve idarecilere yeni bir branş olmasına rağmen katılımları için teşekkür etti.

Şampiyonada dereceye giren okullar şöyle:

Yıldız Kızlar

1-Topsöğüt Hürriyet Ortaokulu

2-Hanımınçiftliği Sadiye Lütfi Evliyaoğlu Ortaokulu

3-Topraktepe Ortaokulu ve Orduzu Nadire Dernek Ortaokulu

Yıldız Erkekler

1-Şahnahan Ortaokulu

2-Topraktepe Ortaokulu

3- Hanımınçiftliği Sadiye Lütfi Evliyaoğlu Ortaokulu ve Kemal Özalper Ortaokulu

Genç Kızlar

1-Tecde Anadolu Lisesi

2-Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Anadolu Lisesi

3-Beydağı Anadolu Lisesi ve Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Genç Erkekler

1-Tecde Anadolu Lisesi

2-Beydağı Anadolu Lisesi

3-20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

malatyahaber.com'un notu: Sitemize de katkı sağlayan muhabir arkadaşlarımızın burada yayınlanan birçok haberi, olayları, gündemi izlemeyen- izleyemeyen "sözde" muhabirler tarafından, meslek ahlakına uymayacak bir şekilde "aşırılmakta"dır. Bunlar, kendilerine ve kurumlarına müteaddit defalar yaptığımız ikazlara rağmen "aşırma" alışkanlıklarını sürdürmektedirler. Haberlerimizi, sitede yayınlandıktan sonra neredeyse aynen kopyalayıp, kendi yayınlarında kullanan ve böylece emek hırsızlığı yapanları bir kez de buradan uyarma gereği duyduk. Bir sonraki aşama, "teşhir" olacaktır. 'İlgililere' duyurulur!

u

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız