SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullar Arası Tenis Şampiyonası

0
Güncellendi - 2018-02-23 01:13:49
Okullar Arası Tenis Şampiyonası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Okullar Arası Tenis Şampiyonası yapıldı. Erkeklerde Cumhuriyet Anadolu Lisesi, kızlarda ise Malatya Fen Lisesi birinci oldu.

Okullar Arası Tenis Şampiyonası, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde İntercourt Spor ve Yaşam Merkezi’nde yapıldı.

Şampiyonaya, kızlarda Cumhuriyet Anadolu Lisesi, TED Malatya Koleji, Beydağı Anadolu Lisesi, Turgut Özal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Malatya Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi, Malatya Fen Lisesi ve Malatya Anadolu Lisesi katıldı. Erkeklerde ise Malatya Fen Lisesi, TED Malatya Koleji, Beydağı Anadolu Lisesi, Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Tecde Anadolu Lisesi, Malatya Kültür Temel Lisesi, Malatya Anadolu Lisesi ve Kernek Anadolu Lisesi şampiyonada yarıştı.

Final aşaması büyük bir heyecana sahne olan şampiyonada, kızlarda Malatya Fen Lisesi birinci olurken, Beydağı Anadolu Lisesi ikinciliği elde etti. Şampiyonada, Malatya Anadolu Lisesi üçüncü, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu. Erkeklerde ise Cumhuriyet Anadolu Lisesi birinci olurken, Kültür Temel Lisesi ikinciliği elde etti. Şampiyonada, Malatya Anadolu Lisesi üçüncü, Beydağ Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

Kızlarda birinci olan Malatya Fen Lisesi’nde Yaren Hazar, Sudenaz Uçar, Rumeysa Nida Yılmaz ve Fatıma Tüz Zehra Akça okullarını temsil etti. Erkeklerde birinci olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde ise Talha Karadaş, Burak Kılıç, Samet Uçar, Harun Karakaş ve Önder Akgül okullarını temsil etti.

Teniste erkeklerde birinci olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile kızlardan birinci olan Malatya Fen Lisesi’nin önümüzdeki günlerde yeni ve günü belirlenecek olan grup merkezinde Malatya’yı temsil edecekleri kaydedildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • AKÇADAĞLI (6 yıl önce)
    İRANLI SPORCULARIN FOTOĞRAFINI MI KULLANDINIZ HABERDE ? ? ?
    0
    0
    Yanıtla