SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullar Atıcılıkta Yarıştı

0
Güncellendi - 2018-01-20 23:03:14
Okullar Atıcılıkta Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okullar arası Gençler Kız – Erkek Atıcılık yarışmaları sona erdi.

Yarışmalara 3 okuldan 5 kız, 21 okuldan 26 erkek atıcı katıldı. Yarışmalar sonucu derece alan okul ve atıcılar şunlar:

Genç Kızlar Tüfek Hacı Hüseyin Kölük Ticaret Meslek Lisesi birinci,

Genç Erkekler Tüfek Hacı Hüseyin Kölük Ticaret Meslek Lisesi birinci,

Genç Erkekler Tabanca Hacı Hüseyin Kölük Ticaret Meslek Lisesi birinci, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci

Genç Erkekler Tabanca Ferdi Harun Kürüm Özel Malatya Elit Fen Temel Lisesi birinci, Ahmet Kayhan Okutan Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Doğukan Karahan Malatya Lisesi üçüncü,

Genç Kızlar Tabanca Ferdi Mehtap Uçar Hacı Hüseyin Kölük Ticaret Meslek Lisesi birinci, Nafile Uçar Hacı Hüseyin Kölük Ticaret Meslek Lisesi ikinci oldular.

Yarışmalar sonunda dereceye giren okul ve sporculara kupa ve madalyaları, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Okul İdarecileri ve Tertip Komitesi üyeleri Yalçın Sincer, Gökhan İleri, Sportif Eğitim Uzmanı Cengiz Yiğit, Beden Eğitimi Öğretmenleri verdi.

Dereceye giren sporcular, 6-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Sakarya'da yapılacak olan Okullar Arası Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız