SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullarda OKS ve ÖSS Büroları

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Müdürlüğü, Orta Öğretim Kurumları Sınavı (OKS) ve Üniversite Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonuçlarına göre tercihler konusunda danışma büroları oluşturulan okulların listesini açıkladı.

Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç imzasıyla, konuya ilişkin olarak şu açıklama yapıldı:

"Valiliğimizin ilgi onayları ile Okullarımızda OKS, ÖSS danışma büroları oluşturulmuş, OKS danışma büroları 11- 20 Temmuz 2007 tarihleri arasında, ÖSS danışma büroları 26 Temmuz- 08 Ağustos 2007 tarihleri arasında aşağıda belirtilen okullarda hizmet verecektir.

OKS BÜROLARININ OLUŞTURULDUĞU OKULLAR:
1-Abdulkadir Eriş İöo
2-Sümer İöo
3-Fırat İöo
4-Hidayet İöo
5-Kemal Özalper İöo
6-Rahmi Akıncı İöo
7-İnönü İöo
8-Derme İöo
9-Kazım Karabekir İöo
10-Yeşiltepe Ahmet Parlak İöo
11-Gazi İöo
12-Türkiyem İöo
13-Cengiz Topel İöo

ÖSS BÜROLARININ OLUŞTURULDUĞU OKULLAR:
1-Gazi Lisesi
2-Sümer Lisesi
3-Kız Meslek Lisesi
4-Malatya Lisesi
5-Atatürk Kız Lisesi
6-Fatih Lisesi
7-Ticaret Meslek Lisesi
8-Hacı Ahmet Akıncı Lisesi
9-Kubilay Lisesi
10-Şehit Kemal Özalper End.Mes.Lis."

Öte yandan, OKS sonuçlarının 9 Temmuz'da açıklanacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız