SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullarda Süt Dağıtıldı

0
Güncellendi - 2018-02-05 13:42:59
Okullarda Süt Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminin 2. döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilere süt dağıtımı yapıldı.

Süt dağıtımı nedeniyle Mustafa Ani Cüre İlkokulunda bir tören düzenlendi. Düzenlenen Törene Vali Ali Kaban, ,İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Okul Müdürü öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Töreninde konuşan Vali Kaban, "Bir toplumun devamlılığının sağlana bilmesinde ve bütün birikimlerimizin geleceğe aktarılmasındaki en önemli unsur eğitim. Eğitim kendi içinde dinamikleri olan, bu dinamiklerin de milli eğitim bakanlığı ve illerimizde müdürlüklerimiz, okul yöneticilerimiz ve öğretmelerimiz tarafında düzeni sağlanan bir şekilde düzeni sağlanan bir faaliyet. Bu faaliyetleri geçmişe kıyasladığımızda çık büyük mesafe kaydetti. Bunu bugün daha iyi görebiliyoruz. Gerek çocuklarımızın hayata bakışı, gerekse hayatta bekledikleri ve o hayata katabilecekleri hususunda gerçekten daha çok kafa yorulduğunu görüyoruz” dedi.

Okullarda alınan tedbir hakkında da bilgi veren Vali Kaban, "Burada en önemli husus çocuklarımızın üzerinde geleceğimizi karartmaya dönük olarak yapılmak istenen kötü alışkanlıkların önlenme hususudur. Bu anlamda karşımıza çıkan sigaradan tuttun en kötü uyuşturuculara kadar bütün o kötü alışkanlıklar ve buna bağlı sosyal medya üzerinde yaygınlaşan alışkanlıklar da gündemimizde bunun ilgili çalışmalar yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız