SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Okullarımız Başarılı"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'daki Özel Turgut Özal ve Özel Rahime Batu Okullarından mezun olan toplam 136 öğrenciden, SBS sonuçlarına göre ilk 100'de 34 kişinin yeraldığı belirtildi.
 
Konuya ilişkin olarak, yapılan basın açıklaması şöyle:
 
"Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Turgut Özal ve Özel Rahime Batu Okulları geçen yıllarda olduğu gibi bu senede SBS sınavlarında Malatya’da lokomotif olmaya devam etti. Dün açıklanan 2011 yılı 8. Sınıf SBS sonuçlarına göre okullarımızda okuyan;
 
4 öğrencimiz 500 tam puan alarak Türkiye 1. si olmuştur.
 
Bunun yanında okullarımızdan mezun ettiğimiz 136 öğrencimizden
Malatya’da ilk 10’da 4 öğrenci
Malatya’da ilk 100’de 34 öğrenci
Türkiye’de ilk 1000’de 6 öğrenci
Türkiye’de ilk 5000’de 25 öğrencimiz bulunmaktadır.
 
Konu ile ilgili Özel Rahime Batu Okulu Müdürü Haşim Tezcan “öncelikle 2011 SBS sonuçları okullarımıza, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Yıllardan beri Malatya’da eğitim- öğretimde marka haline gelen okullarımız, şehrimizi eğitim, öğretim, kültür sanat ve spor gibi alanlarda Türkiye gündemine taşımaktadır. Mezun öğrencilerimiz başta Turgut Özal Koleji, Rahime Batu Koleji ve Rahime Batu Fen Lisemiz olmak üzere ilimizin ve ülkemizin seçkin ortaöğretim kurumlarında eğitimlerine devam edecekler. Şimdiden öğrencilerimize orta öğretim ve ileride devam edecek olan yüksek öğretim hayatlarında üstün başarılar diliyorum.” dedi.
 
Özel Turgut Özal ilköğretim okulu Müdür Yardımcısı Ramazan Samsa’da “ilköğretim birinci kademeden beri okullarımızı tercih eden değerli velilerimiz 6. 7. Ve 8. Sınıf SBS sınavlarında öğrencilerimize çok ciddi destek oldular. Okullarımızın da katkıları ile öğrencilerimiz önemli başarılar elde ettiler. Bu başarıda katkıları olan başta velilerimiz olmak üzere öğretmen ve idari kadrolarımıza teşekkür ediyorum.” dedi."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız