SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okulların Çevresinde Polis Denetimi

0
Güncellendi - 2017-09-19 03:53:42
Okulların Çevresinde Polis Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde denetim ve kontrollerde bulundu. Emniyet,  şok asayiş uygulamaları da yaparak zaman zaman ekipleri aniden okul çevrelerine yönlendirerek denetim ve kontrollerini sıklaştıracak.

Okulların açılması ile birlikte çocuk ve gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim görmelerini sağlamak amacıyla Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce alınan tedbirler kapsamında Çocuk Şubesi koordinesinde okul önü ve çevresinde bulunan şahıslar, iş yerleri, park ve bahçelerin denetlenmesine yönelik çalışmalar yürütüldü.

Emniyet ekipleri, okul önlerinde bulunan ve okulla ilişkisi olmayanların kimlik ve üst aramalarını yaparken, okulların çevrelerinde bulunan kafe ve işyerlerinde de denetimler yaptı.

Polis ekipleri, okulların çevresindeki sokak aralarında ve boş arazilerde de aramalarda ve kontrollerde de  bulundu.

ŞOK UYGULAMALAR OLACAK..

Emniyet ekiplerinin, eğitim sezonu boyunca şok asayiş uygulamaları ile okul çevrelerinde zaman zaman  ani baskınlarla genel ve detaylı arama ve kontrollerde bulunacağı öğrenildi.

Bu arada, vatandaşların ve okul idarelerinin ise, okulla ilgileri olmadığı halde sürekli okul önlerinde bulunarak öğrencileri rahatsız edenlerin, okul çevrelerinde öğrencilere yönelik kötü alışkanlıklar kazandırmak isteyenlerin, okul çevrelerindeki park, kafe ve işyerlerinde uygunsuz hareket ve faaliyetlerde bulunanların mutlaka polise ihbar edilmesi istendi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mltykrl (6 yıl önce)
    kız meslek lisesi önundekı erkeklere karısmayın...onlar çok duygusallar.sevdıklerı kızlar için kışın -10 derecede soğukta saatlerce okul kapısında beklıyorlar...
    0
    0
    Yanıtla