SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okulu Boykot Edecekler

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:09
Okulu Boykot Edecekler
A- A+ PAYLAŞ

Birleşik Haziran Hareketi (BHH) Malatya Meclisi Eş Sözcüsü Ali Ekber Baytemur, 13 Şubat Cuma günü Malatya’da çocuklarını okullara göndermeyerek boykot gerçekleştireceklerini ifade etti. 

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nde basın açıklaması yapan Birleşik Haziran Hareketi (BHH) Malatya Meclisi Eş Sözcüsü Ali Ekber Baytemir, Serdinal İnanç ve ÖDP Malatya İl Başkanı Ali Amanat boykot hakkında bilgiler verdi.

Açıklamayı yapan Ali Ekber Baytemur “Yalnızlaşmak, bu karanlıktan çıkışın olmadığını düşünerek teslim olmaktır. Teslim olmamak için, yalnızlaşmamak için önce karşımızdaki saldırının örgütlü olduğunu anlamalıyız. Birleşik Haziran Hareketi bu örgütlü saldırıya karşı, bu ablukaya karşı örgütlenmeyi, birlikte yan yana gelerek, dayanışma göstererek baskıyı geriletmeyi görev olarak önüne koyuyor” dedi.

Birleşik Haziran Hareketi olarak 13 Şubat’ta meydanlarda olacaklarını açıklayan Baytemur, “Bunun için yola çıktık. Bunu yapmak için birleşmek, birleşik bir mücadele yürütmek gerektiğini biliyoruz. Halkımızı da bu mücadeleye davet ediyoruz. 13 Şubat Cuma günü çocuklarımızı okullara göndermiyoruz. Okulları boykot edip taleplerimiz için alanlara çıkıyoruz. Tüm halkımızı 13 Şubat 2015 Cuma günü, saat; 12.00’de Emeksiz Meydanı’nda Birleşik Haziran Hareketi pankartı altında mücadeleye çağırıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız