SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Okulu Yaptıracağız'

A- A+ PAYLAŞ

Show TV'de düzenlenen"Korolar çarpışıyor" adlı programın birincisi olan Malatya'ya yapılması vaad edilen okulun protokolu nihayet imzalandı.

Show TV'de yayınlanan "Korolar çarpışıyor" adlı Müzik yarışma programına 8 il katılmış, birinci olacak il'e okul yapalacağı vaad edilmişti. SMS'ler ile birincinin belirlendiği yarışma sonunda, okul yapımı değil de onarımı gündeme gelince, Malatya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin ve Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu ile birlikte Show TV'ye ihtar çekmişti.

Daha sonra da Vali Ulvi Saran'ın da devreye girmesiyle Malatya'ya okul yapılmasına karar verilince, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, Malatya'ya gelerek, Vali Saran'la birlikte 8 derslikli ilköğretim okulu protokolunu imzaladı.

Valilik'te düzenlenen protokol programında konuşan Vali Ulvi Saran, "Korolar çarpışıyor adlı programına 8 il katılmış ve Malatya birinci olmuştu. Kazanan il'e okul yapılacağı söylenmişti. Daha sonra bazı tartışmalar cereyan etti. Okul yapmanın onarım tahhudü olduğu söylendi. Tartışmalara son vermek için benim de hemşehrim ve memleketten komşum olan Show TV Genel Müdürü Saner bey'i aradım. Konu tatlıya bağlandı ve Malatya'ya okul yapılacak. 8 derslikli okul kazandırılması ilimiz adına olumlu bir kazançtır"dedi.

Show TV Genel Müdürü Saner Ayar da konuşmasında, "Sanatçı arkadaşlar iletişimi okul yapılacak diye duyurmuş. Bizim vaadimiz birinci olacak il'de bir okul onarmaktı. Sayın valimiz bu konuda Malatya'da bazı tartışmalar olduğunu ve okul yapımı konusunda emrivakileri oldu. Ben de eğitimci baba ve annenin çocuğu olarak tartışmalara son vermek için okul yapımına karar verdik. 8 derslikli ilköretim okulu yaptıracağız"ifadelerinu kullandı.

Ayar, gönderilen SMS'lerin okul yapımına yetmediğini iddia ederek, "SMS geliri okul yapımını karşılamasa da, sayın valimiz tartışmalara son verilmesi için okulun yapılması gerektiğini söyledi. Bizler de okul yaptırmaya karar verdik"dedi.

Saner Ayar , Show Tv olarak Türkiye'de 10 milyon TL civarında para harcayarak toplam 210 okulun onarıldığını da ifade edip, "Malatya'da ise Battalgazi İlçesi Kadıçayırı Köyü, Akçadağ İlçesi Bölüklü Köyü ilköğretim okullarını da onardık"şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız