SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okuma Merkezi'ni ziyaret etti.

A- A+ PAYLAŞ
 
Öğretmen Günü dolayısı ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediye bünyesinde bulunan Okuma Merkezi'ni ziyaret ederek görev yapan öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutladı. 
 
Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır;   “Çocuklarımızı biraz daha topluma faydalı birey olarak nasıl yetiştirebiliriz bu çok önemli. Okuma Merkezi’nde kurs gören 1500 öğrencinin ailelerine rehberlik hizmeti de veriliyor. Eğitim kadar da rehberlik önemli. Ona da siz önem veriyorsunuz. Bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Öğretmenler Günü senede bir gün ama o gün içerisinde de genel sorunların konuşulduğu, en azından gündeme geldiği, bunlarla ilgili çözümlerin arandığı bir gün oluyor. İnşallah sorunlar da ortadan kalkar. Eğitime ne kadar önem verirsek geleceğimiz o kadar daha sağlam ve emin ellerde olur. Çünkü çocuklarımız, gelecekte bizleri yönetecek, idare edecek birer yönetici idareci olacak. O açıdan çocuklarımıza vereceğimiz eğitimin karşılığı yine toplum olarak bize dönmüş olacak. Kendimize yapmış olduğumuz bir yatırım; ülkeye ve geleceğe yapmış olduğumuz bir yatırım olacak” dedi. 
 
Öğretmenlerin özveriyle çalıştığını dile getiren Başkan Çakır, “Sadece mesai kavramını dikkate alarak çalışmadığınızı da biliyorum. Bu da sizin büyük bir fedakarlığınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Gününüzü bir kez daha tebrik ediyorum”  ifadelerini kullandı. Başkan Çakır, günün anısına Okuma Merkezi’ndeki öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız