SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Okuyun, Sürekli Okuyun.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:48:26
A- A+ PAYLAŞ

Okullarda 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Malatya’da tören düzenlendi. 

Polis Amca İmam Hatip Orta Okulu'nda düzenlenen 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması törenine, Vali Vekili Murat Çağrı Erdinç, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Defterdar Murat Yiğiter, bazı daire müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve eğitim camiası katıldı.

Programda konuşan Vali Vekili Murat Çağrı Erdinç, eğitimin önemine temas ederek, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin en iyi şekilde eğitilmesi için çabalar gösterildiğini vurguladı.

Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise, 768 okulda 10 bin 823 öğretmen ve 188 bin 240 öğrenci ile 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlanıldığını, yeni açılan 37 okul ve 383 derslikle birlikte okulların fiziki kapasitelerinin de arttırıldığını vurguladı. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, öğretmenlere hitaben, “Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Dün olduğu gibi bugün de bu çocuklarımızı en güzel şekilde eğitmelisiniz. Okuyun, okuyun ve sürekli okuyun” önerisinde bulundu.

Bu arada, Hacer Akıncı isimli öğrenci, öğrenciler adına yeni eğitim yılının başlaması nedeniyle konuşmasından sonra Sosyal bilgiler öğretmeni Hatice Toköz de konuştu. Nur Karagöz isimli öğrenci de şiir okudu. Eski öğrenciler, yeni öğrencilere karanfil verdi.

Diğer yandan, öğrencilerin halk oyunları gösterisinden sonra yetkililer sınıfları gezerek, ücretsiz kitap dağıttı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız