SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olağanüstü Kongre

A- A+ PAYLAŞ

İlhan Kavuk başkanlığında toplanan Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu olağanüstü genel kurul kararı aldı. Kavuk, daha güçlü bir yönetim için kongre kararı aldıklarını bildirdi.

KONGRE KARARI VE GÜNDEM..
Malatyaspor Kulübünün Olağanüstü genel kurul toplantısının 26 Temmuz 2008 Cumartesi günü saat 10:00 da Sabancı Kültür Sitesi salonunda aşağıda yazılı gündemle toplanmasına, gerekli çoğunluk sağlanamadığı taktirde Olağanüstü Genel Kurulun 02 Ağustos 2008 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılmasına ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının kulübün resmi internet sitesinde ilan ettirilmesine karar verildi.

Kongrenin gündemi şöyle:
1-Açılış ve yoklama
2-Divan Heyetinin Seçimi
3-Saygı duruşu
4-Faaliyet raporunun okunması, Mali rapor ve denetim raporunun okunması ,raporların görüşülmesi ve ibraya sunulması
5-Tüzük değişikliği konusunun görüşülüp karara bağlanması
6-Yönetim ve Denetim kurullarının seçimi
7-Dilek ve temenniler
8-Kapanış

KAVUK'UN DEĞERLENDİRMESİ..
Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Yönetim Kurulunun almış olduğu olağanüstü genel kurul kararına ilişkin bir açıklama yaptı. Kavuk, “daha güçlü bir yönetim oluşturmak amacıyla” genel kurul kararı alındığını belirtti.

Daha önce yapılan olağan genel kurul öncesi yaşananları anımsatan Kavuk “Aslında bu kongrede yeni bir yönetim oluşturmayı planlamıştık. Ancak biz İstanbul’da yönetim için girişimde bulunurken başka aday ortaya çıkınca çekilmiştik. Daha sonra yapılan kongrede görev yine bize verildi ama bu arada planladığımız oluşum gerçekleşmedi” dedi.

Kavuk açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Göreve ilk geldiğimiz günden beri Malatyaspor’u sağlıklı bir yapıya kavuşturmak için çaba harcıyoruz. Malatyaspor’u kurumsallaştırmaya ve kendi ayakları üzerinde duran, kişilere bağımlı olmayan bir kulüp yapmaya çalışıyoruz. Bu yönde önemli adımlar attığımızı düşünüyoruz ama daha yapmamız gereken çok iş olduğunun düşünüyoruz.

Malatyaspor büyük camia; Malatya’da, Türkiye’nin başka illerinde hatta yurtdışında yüz binlerce taraftarı olan bir kulüp. Bu bilinçle hareket eden yönetimimiz temsil ettiği camiaya layık sonuçları alabilmenin ve başarılı sonuçları kalıcı hale getirmenin yolunun kurumsallaşmadan geçtiğinin bilinci içerisinde hareket ediyor, attığımız her adımda buna özen gösteriyoruz.

Bu düşünceyle, Malatyaspor’a daha iyi şekilde hizmet verecek isimleri yönetim kurulumuza almak istiyoruz. Malatyaspor, yönetimine katılacak yeni isimlerle daha güçlenip, daha başarılı çalışmalar yapabilecek, geleceğe güvenle bakacaktır.

Kuşkusuz yönetimde bu tür bir değişikliğe gidilmesi mevcut yönetim kurulu üyelerinin Malatyaspor’a verdiği değerli hizmetlerin önemini azaltmayacaktır. Halen yönetimde bulunan arkadaşlarımız Malatyaspor’a büyük hizmetler vermişlerdir. Yönetimde olsalar da olmasalar da bu hizmetlerine bir şekilde devam edeceklerdir. Yönetimde yapılacak bazı değişikliklerin bu bağlamda değerlendirilmesi gerekmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız