SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olan Biteni Halk Görüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Toplum Gönüllüleri Birliği Derneği Basın Sözcüsü Ahmet Aygün, “Korku sömürü düzeninden beslenen kirli odakları harekete geçirmiş ve maalesef pis işbirlikleri ile istikrarımız bozularak kardeşlik hukuku zedelemek istenmiştir” dedi.

Dernek binasında basın açıklamasını okuyan Toplum Gönüllüleri Birliği Derneği Basın Sözcüsü Ahmet Aygün, basın açıklamasını yaklaşık 50 sivil toplum kuruluşu adına yaptığını ifade ederek şunları söyledi:

“Ülkemizde son günlerde yaşanan olağanüstü problemlerin kaynağı, sebepleri, organizatörleri, finansörleri, tetikçileri, lobileri, hainleri, şebekeleri, yurt dışı işbirlikçileri, yeraltı örgütleri enternasyonal bağlantıları, medya uzantıları, uluslararası para piyasası aktörleri gibi daha onlarca aktörün yer aldığı pis işler olduğu ortadadır.

Ancak; Ülkemiz son 10 yıldır ekonomik kalkınmadan, demokratik hamlelere, eğitimden, özgürlüklere, hukuksal iyileştirmelere kadar dünya devletlerine model olmuştur. Ekonomi ve hukuk verilerini mukayeseli vererek zaman almak istemiyoruz.

Kentsel dönüşüm projesi ile yeni bakanlık kurularak, gecekondulaşmanın önüne geçilmiş, konut üretimine hız ve kalite getirilmiş, depreme dayanıklı okullar, hastaneler, binalar yapılarak insanımızın yaşam kalitesinin artması hedeflenmiştir.

Komşu ülkeler ile ekonomik doğalgaz ve petrol boru hatları görüşmeleri ile ucuz kaliteli ve dışa bağımlılığı azaltıcı anlaşmalar yapılmıştır.

Bu güzel gelişmelerle birlikte yüzyılın yatırımlarını hayata geçirerek dünya devlerini kıskandıracak hedefler ortaya koymuş ve hasta Türkiye gitmiş yerine dinamik nüfusu ve ekonomik yapısı ile güçlü Türkiye gelmiştir.

Meclisin sivil anayasa yapma çalışmalarının sonlanması, yeni sivil anayasa ile ülkemizin mükemmel bir sıçrama yapacağını gören şer odakları korkutmuştur. Bu korku sömürü düzeninden beslenen kirli odakları harekete geçirmiş ve maalesef pis işbirlikleri ile İstikrarımız bozularak kardeşlik hukuku zedelemek istenmiştir.

Halkımız olup bitenleri sosyal medyadan, gazetelerden, televizyonlardan takip etmekte ve pis ittifakların kirli emellerini çok iyi görmekte, Sabırla beklemektedir.

Biz Malatya Toplum Gönüllüleri Birliği Derneği Platformu olarak bu çirkin faaliyetlerde maalesef bazı hukuk adamlarının da adının geçmesine üzüldüğümüzü, kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere fırsat vermeyeceğimizi, hukukun üstünlüğüne saygı duyan, masumiyet karinesini esas alan bir anlayışın egemen olmasını, ne zaman ve nerede olursa olsun Beyt-ül Mal'a el uzatan her kim olursa olsun hesabını vermesini, masum insanlara iftiralar atarak itibarsızlaştırılmasına gayret edenlerin, ülkemizi küçük düşürücü, aşağılayıcı, haksız ve yalan beyanların sahiplerinin de bulunarak hukuk önüne çıkarılmasını arzu ediyoruz.

Halk engin feraseti ile geçmişte olduğu gibi günü ve zamanı gelince gereken cevabı en demokratik şekilde vererek son sözü söyleyecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız