SON DAKİKA
SON DEPREMLER

OLAY 1: Çarşıda Silah Sesleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:28
OLAY 1: Çarşıda Silah Sesleri
A- A+ PAYLAŞ

Şehir merkezinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada pompalı tüfek ile 6 el ateş açılması polisleri alarma geçirirken, vatandaşlara ise korkulu anlar yaşattı. Olayın oy sayımları esnasında yaşanması yürekleri ağızlara getirdi.

Olay, merkez Söğütlü  Camii’nin bulunduğu Mücevher Sokak ile Akpınar Meydanı’nın kesiştiği giriş noktasında meydan geldi. İddiaya göre; gündüz saatlerinde aralarında sözlü kavga çıkan bir grup,  akşam saat 20.00 sularında sokak üzerinde karşılaşınca yeniden kavga ettiler. Kavga esnasında pompalı tüfek ile 6 el ateş açıldı.  Silahla ateş esnasında 1 işyerinin camı isabet alarak kırıldı.

Pompalı tüfek ile ateş açılması esnasında çevrede bulunan vatandaşlar korku ve panik yaşarken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Şans esiri olayda ölen yada yaralanan olmazken, olay yerine gelen 3 ayrı ambulans boş olarak geri döndü.

Olayın seçim nedeniyle sandıkların sayıldığı ve sonuçlarının alınmaya başladığı bir esnada yaşanması olayın siyasi bir kavga olabileceği ihtimali ise hem polisi ve hem de vatandaşları tedirgin etti. Olayın adi bir kavga çıkması üzerine herkes rahat bir nefes aldı.

Polis ekipleri silahlı saldırganların kaçtığı taksinin plakasını belirlerdi.

Polis ekipleri olaya karışan tarafları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor. 

Soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız