SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olay Adi Vaka.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:44
A- A+ PAYLAŞ
 
Doğanşehir Sürgü Beldesi’nde Celal Mezarcı isimli şahsa yönelik tehdit içerikli mektup  ve telefonla aranmasına Valilikten açıklama yapıldı.
    
Kısa süre önce evinin önüne park ettiği otomobilin 3 tekerliğinin havasının indirilmesi ve  tozlanmış araç üzerine elle Alevilere yönelik tehdit içeren ifadelerinin yazılmasından sonra aynı şahısın evinin önüne  tehdit içerikli mektup bırakılırken ayrıca telefonla da tehdit edilmişti. 
    
Celal Mezarcı’nın tehdit içerikli mektup ve telefon edilmesiyle ilgili durumu savcılığa bildirmesi üzerine gerekli  soruşturma yapılırken  Malatya Valiliği’nce olayla ilgili açıklama yapıldı ve olayın tamamen eski kız arkadaşı ile evlenecek olan şahısa yönelik tehdit edildiği  belirtildi.
    
Malatya Valiliğince yapılan açıklama şöyle:
     
“20 Ağustos 2012 günü saat 16.00 sıralarında İlimiz Doğanşehir ilçesi Sürgü Beldesi, Bağlarbaşı Mahallesinde bir vatandaşımızın kapısının önüne tehdit içerikli yazılı kağıt bırakılması ve vatandaşımızın telefonla aranarak tehdit edilmesi üzerine; güvenlik kuvvetlerimizce gerekli soruşturma yapılmış, soruşturma sonucunda tehdit eden kişi tespit edilmiş ve şahsın eski kız arkadaşı ile evlenecek olan şahsa yönelik tehdit eyleminde bulunduğu anlaşılmıştır.
    
Olay tamamen adi bir vaka olup, bazı basın yayın kuruluşlarında yer aldığı gibi, siyasi bir içeriği bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur”
    
Tehdit mektubu  ve telefonla tehdit edilen Celal Mezarcı, yapılan şikayet üzerine güvenlik birimlerince yapılan tespitlerde olayın adli bir vaka olduğunun anlaşıldığını Adıyaman'da oturmakta olan  H.T. (Hamza T.)'un kız arkadaşıyla ilgili olarak böyle bir tehditte bulunduğunun anlaşıldığını, şahısın Adıyaman'da gözaltına alınıp ifadesinden sonra serbest bırakıldığını belirtti.
    
Celal Mezarcı, otomobilinin 3 tekerliğinin havasının indirilmesi ve tehdit içerikli yazı  konusunda ise soruşturmanın devam  ettiğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız