SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olay Eski, Açıklama Yeni!

A- A+ PAYLAŞ

Polis Vukuat raporunda, dün akşam meydana gelen cinayet yeralmazken, 20 gün önce hasta taşıyan ambulansa yapılan taşlı saldırıya yer verildi.

Emniyet Müdürlüğü’nce ilgili resmi makamların yanı sıra basına da iletilen ve üstünde "14 Aralık 08.00 ile 15 Aralık 08.00 arasındaki 'son 24 saatte' meydana gelen olaylar" ibaresinin yeraldığı günlük vukuat raporunda, 14 Aralık'ta Hurdacılar Sitesi’nde meydana gelen cinayetle ilgili herhangi bir bilgi bulunmazken, 25 Kasım 2006’da meydana geldiği belirtilen bir olay yeraldı.

20 gün geçmiş olmasına rağmen, haber boyutu olarak ilginçliği nedeniyle yansıtmayı uygun gördüğümüz bu olayla ilgili polis raporunda yeralan bilgiye göre; 46 yaşındaki A.Z.Ö. yönetimindeki 112 Acil Servis Ambulansı ile 25 Kasım gecesi 21.00 sıralarında Turgut Özal Tıp Merkezi’ne hasta götürürken, Çevreyolu Adliye kavşağında 16-17 yaşlarındaki bir şahıs, taş atarak ambulansın ön camını kırdı. Polis açıklamasında, ambulans sürücüsünün aynı akşam polise başvurduğu ve “faili meçhul” olan olayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız