SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olay Yeri: TÖTM

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’nde personel- müdür, kart hırsızlığı ve akraba kavgası olaylarına Jandarma tarafından el konulduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

PERSONEL- MÜDÜR KAVGASI..
TÖTM’nin personel bölümünde görevli 30 yaşındaki bayan memur Z.Ü. ile personel gece sorumlu müdürü 41 yaşındaki R.K. arasında evrak alıp verme anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma sırasında, bayan memurun müdür tarafından dövüldüğü öne sürüldü. Z.Ü.’nün tedavisinin Malatya Devlet Hastanesi’nde yapıldığı, müdürün gözaltına alındığı bildirildi.

AKRABA KAVGASI..
Turgut Özal Tıp Merkezi önünde 30 yaşındaki H.S.G. adlı kadın ile 25 yaşındaki erkek akrabası K.D. arasında “çıkar tartışması” çıktığı ve kavgaya dönüştüğü, iki şahsın birbirlerini yumrukladıkları, jandarmanın her ikisi hakkında işlem yaptığı bildirildi.

KART HIRSIZLIĞI..
Üniversite Jandarma Komutanlığına başvuran 24 yaşındaki R.T. adlı bayan, kaybettiği kredi kartından TÖTM’deki bankamatik kullanılarak toplam 500 lira para çekildiğini bildirdi. Bankamatik kamera kayıtlarını inceleyen jandarma, parayı 37 yaşındaki B.A. adlı kadının çektiğini belirledi. B.A.’nın kartı çalıp para çektiği ve gözaltına alındığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız