SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Olay Yeri'nde Polis Operasyonu

0
Güncellendi - 2016-04-22 01:03:14
'Olay Yeri'nde Polis Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

  • Son günlerde silahlı olayların yaşandığı ve kafelerin yoğun olduğu bölgede polis huzur operasyonu yaptı. Daha önce yaralama olayı meydana gelen ve ruhsatsız olduğu belirlenen bir kafe kapatıldı, ayrıca 12 kişi gözaltına alındı.

Malatya’da 10 gün önce silahlı kavganın yaşandığı ve iki kişinin yaralandığı kafenin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı ve gece yapılan huzur operasyonu esnasında kapısına kilit vuruldu.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması ile merkez Nasuhi Caddesi üzerideki kafelere yönelik olarak eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda yaklaşık 600 kişinin kimlik denetimi yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 6 şüpheli yakalandı, 6 şüpheli hakkında ise taşımış oldukları suç aletleri nedeniyle de Kabahatler Kanunu kapsamında işlem yapıldı.

Battalgazi belediyesi zabıta ekiplerinin de katkı sağladığı denetimlerde çalışanların sigortalı olup olmadığı, sigara yasağı ve işletme ruhsatları ile canlı müzik belgesi olup olmadığı da kontrol edildi.

Denetimler esnasında 10 gün önce işletmeci ile birlikte 2 kişinin yaralandığı silahlı kavganın yaşandığı C. adlı kafenin işletme ruhsatı olmadığı ortaya çıktı. Aynı zamanda canlı müzik programı da yapılan kafe, işletme ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendi. Aynı kafenin önünde 4 gün önce ise çıkan silahlı  kavgada caddedeki iki ayrı işyerinin cam ve çerçevelerine 6 adet kurşun isabet etmişti.

Yaklaşık 300 polisin görev aldığı Huzur Operasyonu yaklaşık 2 saat sürdü.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Pano01a

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TAYFUN (7 yıl önce)
    HAYRETTTT
    0
    0
    Yanıtla