SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olay Yerini Yıkadılar, Sanık Oldular

A- A+ PAYLAŞ

Kiltepe'de silahla açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Olayın ardından kan izlerini yıkayıp, fırçayla temizleyen 2 kişi de gözaltına alındı.

Olay, Perşembe akşamı 18.00 sıralarında meydana geldi. 26 yaşındaki Alpaslan Kilci, Kiltepe Mahallesi 4. Sokaktaki bakkal dükkanının önünde otururken, silahla açılan ateş sonucu bacağından vuruldu. Yaralı çevredekiler tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve buradaki ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildi. Silahı ateşleyen kişinin kimliği ise belirlenemedi.

Olayın ardından gelen polis ekipleri; kan izlerinin fırça ile yıkanarak temizlendiğini saptadılar. Temizliği yapan 28 yaşındaki Ahmet Y. ile 16 yaşlarındaki M.Ş., Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine "Olay Mahallindeki İz ve Delilleri Yoketme" suçlamasıyla gözaltına alındılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız