SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olaya Bak, Titre!..

A- A+ PAYLAŞ

Tabancayla yaralama olayının zanlısının rapor için getirildiği Devlet Hastanesi’ne silahlı baskın yapılarak kaçırıldığı iddiasıyla ilgili yakalanan 4 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor.

Polisin vukuat raporlarında yer almayan ve Sinema Caddesi’nde meydana geldiği bildirilen tabancayla yaralama olayından sonraki gelişmeler, polis vukuatında yeraldı. Polisin verdiği bilgiye göre; bu olay sabaha karşı 05.30 sıralarında Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde meydana geldi. Sinema Caddesi Beşkonaklar Mevkii’nden silahla yaralanma nedeniyle bir şahsın Devlet Hastanesi’ne getirildiğinin bildirilmesi üzerine, olayla ilgilerinin bulunabileceği şüphesi ile 18 yaşındaki M.Y., 20 yaşındaki M.S., 19 yaşındaki M.K. ve aynı yaştaki A.K. polis tarafından yakalandı. Bu zanlılardan hangisinin silah kullandığının belirlenebilmesi için, barut bulaşığı olup olmadığının saptanması amacıyla savcının talimatıyla el svapları alınırken, zanlılardan M.Y. silahla kendisinin ateş ettiğini söyledi ve diğer 3 şahıs serbest bırakıldı. 05.30 sıralarında doktor raporu için Devlet Hastanesi’ne götürülen M.Y.’yi, görevli polisler O.K., S.Y. ve G.G.’nin elinden almak isteyen ve daha önce serbest bırakılan zanlılardan M.K.’nın tabancayla ateş ettiği, M.S.’nin polislere ve hastane görevlilerine elindeki bıçağı salladığı, ayrıca A.K. ile halen firarda olan 20 yaşındaki S.Y. adlı şahsın ise fiziki olarak müdahale ederek M.Y.’nin kaçmasına yardımcı oldukları bildirildi.

Olaydan sonra polis tarafından yapılan çalışma sonucu; kaçırılan M.Y.’nin yanı sıra bu olaya karışan M.S., M.K. ve A.K. yakalanırken, S.Y. bulunamadı. Yakalanan zanlılarda 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca bulunduğu belirtilirken, “Görevli Polis Memurlarına Silahla Etkili Eylem, Suçlunun Kaçmasına İmkan Sağlama” suçlamasıyla adliyeye verilen 4 zanlı tutuklandı, firari S.Y. aranıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız