SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olaya Bak!

A- A+ PAYLAŞ

Kernek’te bulundukları otonun çarptığı çocuğa yardım etmek isteyenleri bıçakla tehdit ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan şahıslar daha sonra serbest bırakıldılar.

Polis’ten verilen bilgiye göre; Kernek Mahallesi’nde 23 yaşındaki B.G. yönetiminde bulunan oto ile 12 yaşındaki K.E.A. adlı çocuğa çarptı. K.E.A. yaralanırken, oto içerisinde bulunan 20 yaşındaki B.İ. ve 22 yaşındaki S.Y. adlı şahısların, ellerindeki bıçaklarla çevrede bulunan ve yaralıya yardım etmek isteyen 53 yaşındaki H.B.Ç. ve 47 yaşındaki N.Ç.’yi tehdit ettikleri gerekçesiyle 2 bıçakla yakalanıp gözaltına alındıkları bildirildi. Pazar günü saat 18.45 sıralarında meydana gelen kazada yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken ifadesi alınan şahısların salıverildikleri bildirildi.

Öte yandan, Pazar günü saat 15.40 sıralarında da 23 yaşındaki S.B. adlı bayan, Çevreyolu’nda bir kişinin saldırısına uğrayarak dövüldü. Polise ifade veren S.B., tanımadığı 40-50 yaşlarında kır saçlı şişman yapılı bir kişi tarafından dövüldüğünü, bu şahsın babasını sorduğunu, olumsuz cevap verdiği için dövülmüş olabileceğini söyledi. Polis şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız