SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Olaya Fazlasıyla Üzüldük'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da kulüp başkanı Mehmet Aydın, gecede yaşanan olaydan dolayı TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'tan özür diledi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Uzun süredir sıkıntılı bir dönem geçiren Malatyasporumuz'un bu sıkıntılardan kurtarılması amacıyla gerçekleştirilecek organizasyonlardan ilki olan 'Malatya Onuruna Sahip Çıkıyor' gecesinde yaşananlar, bizleri de üzmüştür. Yönetim olarak, Sarı-kırmızılı takımımızın sıkıntılarından kurtulması amacıyla oluşturduğumuz komisyonun, Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve Sayın Milletvekillerimizle birlikte organize ettikleri gecede, bizleri yalnız bırakmayan ve Malatyaspor'a destek vermek amacıyla geceye katılan tüm Malatyaspor severlere öncelikle teşekkür ediyorum. Malatyaspor sıkıntılı günler yaşıyor, ayakta durup durmaması bu son girişimlerimizin getireceği neticelerle netleşecektir. Bu anlamda kampta bulunan takımımızın yeni transferler yapabilmesi ve kadrosunu güçlendirebilmesi için çalışmalarımızda son hızıyla sürüyor. Yönetim olarak, transfer yapmamızın önünde engel olan futbolcu borçları ile ilgili bir ötelemeyi zorda olsa önemli ölçüde başardık. Maddi
anlamdaki sıkıntıların giderilebilmesi içinde Sayın Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın özverili yaklaşımları bizleri umutlandırdı. İlk adım olarak gerçekleştirilen gecede, hedeflediğimiz destek süreci yaşanırken Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Hasan Erkoç'a yönelik, bir grup taraftarımızın yapmış olduğu tepki bizleri fazlasıyla üzmüştür. Neticede, bugüne kadar Malatyaspor'a Malatya'dan destek veren işadamlarımızın temsilcisi konumunda bulunan Sayın Erkoç'a yönelik yapılan bu protestodan dolayı, Sayın Erkoç'dan Malatyaspor Yönetim Kurulu adına özür diliyorum. Malatyaspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulabilmesi için birlik ve beraberliğimize büyük ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde, bu tip olayların tekrarlanmaması konusunda tüm taraftarımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız