SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Olaylar Talihsizlik!.'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampusunde ve şehirde öğrenciler arasında meydana gelen kavgaların ardından bir açıklama yapan rektör Prof.Dr. Cemil Çelik, olayların tekrarlanmaması için gereken hassasiyetin gösterileceğini söyledi.

Prof.Dr. Çelik yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"Bilindiği üzere, birkaç gün önce bir kısım öğrencilerimiz arasında arbede yaşanmış, olay şehre taşındıktan sonra iki öğrencimiz yaralanmıştı. Bazı öğrencilerimizin bu olaya karışmış olmaları ve yaralanmaları (yaralananlara şifa dileriz) şehrimizi ve üniversitemizi üzmüştür.

2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik açılışını yaptığımız şu günlerde, en fazla üzerinde durduğumuz ve özenle titrediğimiz konu üniversitemizde huzur, barış ve güven ortamının tesis edilmiş olmasıdır. Üniversitemizde huzur ortamını bozucu eylemlerde bulunulmuş olması talihsizlik olarak değerlendirilmektedir.

Üniversiteler, bilimin ve aydınlanmanın teneffüs edildiği,şiddetin asla yer bulamayacağı demokratik ortamlardır.Bu tip eylemlerin tekrarlanmaması için gereken hassasiyetin gösterileceğini, bu olaya sebebiyet verenler hakkında üniversite olarak üzerimize düşeni yapacağımız konusunda kimse şüpheye düşmemelidir.Sağduyu sahibi büyük öğrenci kitlemizin bu olumsuz davranışlara prim vermediğini biliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız