SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olaylı Maç

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:35:10
Olaylı Maç
A- A+ PAYLAŞ

 
Malatya Bölgesel Amatör Lig maçı 4. Grup'ta, Malatya Orduzuspor, Kahramanmaraş Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı. 
 
Karşılaşmanın 50. dakikasında, Kahramanmaraş Belediyespor Teknik Direktörü Fethi Çokgezer'in taraftara el kol hareketi yaptığı iddia edildi. Taraftarın Fethi Çokgezer'e tepkisinden dolayı güvenlik kuvvetleri Orduzu taraftarına müdahalesi çok sert oldu. Biber gazlı, joplu müdahalesi sonucu, Eray Gideroğlu (19) ve Harun Karaaslan (21) isimli taraftarlar yaralandı. Yaralı iki taraftar Beydağı Devlet Hastanesi'ne 112 ambulansıyla kaldırılıp tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildiler. 
 
Bu arada, çekim yapan basın mensubu da biber gazından nasibini aldı. Karşılaşmanın hakemi Hasan Hacıslihoğlu emniyet görevlisini çağırarak tribünü boşalttı. 
 
HAKEMLER: Hasan Hacisalihoğlu x, Fatih Saygılı x, Coşkun Mengene x 
 
ORDUZUSPOR: Atilla x, Savaş x, Murat x, Mesut x, Nazif xx, Tuncay x, Abdulkadir x, Recep, x, Engin xxx, Yalçın x, Turgut x 
 
KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESPOR: Engin x, Vedat xx, Caner xx, Osman xx, Mehmet Akif x, Mahmut x, Gökhan x, Mehmet x, Bünyamin xx, Aydın xx, Emir xx 
 
GOLLER: Engin (dk. 12), Engin (dk. 90 + 4 pen.) (Orduzuspor), Bünyamin (dk. 32), Emir (dk. 46) (Kahramanmaraş Belediyespor) 
 
MALATYASPOR MAÇA GİDEMEDİ

Öte yandan, Bölgesel Amatör Lig maçı çerçevesinde Şanlıurfa Siverek Belediyespor'la deplasmanda karşılaşması gereken Malatyaspor'un maça gitmediği öğrenildi. 
 

Diğer yandan, Kahramanmaraş'ta Elbistan Belediyespor 'la karşılaşan 44 Malatyaspor ise deplasmandan 2-1 galip ayrıldı. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız