SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olaylı Maçta Puan Yok: 2-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, mutlak galibiyet için gittiği Gaziantep B.B. deplasmanında 2-0 mağlup oldu.

STAD: GASKİ Tesisleri

HAKEMLER: Mürvet Sezer, Hakan Atilla Gökbilgin, Gökmen Arda, 4. hakem Volkan Şeker

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Eser, Cihan, Mehmet Ayaz (Dk.66 Efecan), Mehmet Albayrak (Dk.89 Mehmet Albayrak), Cafercan (Dk.83 Mustafa Şahintürk), Uğur, Kadir, Osman, Onur, Gökhan, Mustafa Marangaz,

YEDEKLER: Yk. Harun, Güngör, Mustafa Şahintürk, Mustafa Öner, Efecan, Hakan Albayrak, Ahmet,

MALATYASPOR: Emrah, Mustafa, Fatih, Serkan, Eren, Nail (Dk.46 Güven), Alper, Güngör, Tuncay, İlhan (Dk.32 Turgay), Selim (Dk. Ergün),

YEDEKLER: Yk. Taylan, Mert, Güven, Turgay, Volkan, Ergun, Olcaytu,

GOLLER: Cihan Can (dk. 31), Efe Can (dk. 75) (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

SARI KARTLAR: Mehmet Albayrak, Mustafa Marangoz (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Tuncay, Güngör (Malatyaspor)

3. dakikada Malatyaspor'lu Eren, cezaalanının dışından çok sert vurdu. Top kalecide kaldı.

4. dakikada Gaziantep'ten Uğur, cezaalanına girmek üzereyken ayağının içiyle vurdu. Üst direğe çarpan top auta çıktı.

14. dakikada Malatyaspor soldan Eren'le geldi. Cezaalanı içerisinde yükselen Serkan'ın kafa vuruşu kalecide kaldı.

21. dakikada İlhan-Serkan- Nail paslaşmasında, Nail'in aşırtma vuruş yapmak istedi, aut.

31. dakikada Gaziantep B.B., Cihan'ın attığı golle öne geçti. Atak soldan gelişti, topla cezaalanında buluşan Cihan vurdu ve yerden giden top ağlarla buluştu: 1-0

32. dakikada Malatyaspor'da İlhan'ın yerine Turgay oyuna dahil oldu.

36. dakikada defans atılan topla rakip alana sızan Nail, cezaalanı içerisinde topu ayağından açınca, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

42. dakikada ev sahibi takımdan Mehmet Albayrak, cezasahası dışından topun gelişine sert vurdu. Aut.

İlk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

2. yarıya Malatyaspor hızlı başladı.

59. dakikada Serkan, Gaziantep cezaalanı önünde bulunan Selim'e topu aktardı. Bu futbolcu ceza yayının üzerinde vurdu, aut.

60. dakikada Gaziantep'ten Mehmet Ayaz, orta sahadan olduğu topu cezaalanı önünden kaleye şutladı, auta çıktı.

61. dakikada Malatyaspor beraberliğe çok yaklaştı. Serkan'ın ceza yayının üzerinden topu Fatih'in önüne bıraktı. Fatih, penaltı noktasının üzerinden topa vurdu, top kalecinin kontrolünde üstten auta çıktı.

67. dakikada Malatyaspor Serkan'la mutlak bir gol pozisyonunu kaçırdı. Fatih sağ kanattan aldığı topu ortaladı, bu futbolcu kaleciyle karşı karşıya kaldı. Mutlak gol pozisyonunda topu kaleciye nişanladı ve pozisyon kornerle sonuçlandı.

Bu pozisyondan sonra protokol tribününde sinirler gerildi. Malatya'dan giden yerel medya mensupları ile protokoldaki bazı isimler arasında atışmalar yaşandı. Valinin hemen arkasında oturan bir şahıs medya mensuplarına hakaretlerde bulununca ortam gerginleşti. Kapalı tribünün sol tarafındaki taraftarlar bu kez Malatya'dan giden basın mensuplarına küfüre başladılar. Bunun üzerine jandarma protokol tribünüyle taraftar arasında kordon oluşturdu. Malatyaspor'lu bazı yöneticiler de, protokolda tartışmalara karıştılar. 70 dolayında Malatyaspor taraftarının bulunduğu bölümde de karışıklık çıktı. Gaziantep taraftarlarının karşılık vermesi sözlü atışmalara yolaçtı.

75. dakikada Efecan ev sahibi takımı 2-0 öne geçiren golü attı. Soldan yapılan orta defansın arkasında kendini unutturan Efecan'a geldi. Bu futbolcu Emrah'ın sağından topu ağlara gönderdi: 2-0

Bu golden sonra tribünler yine karışırken, Jandarma Malatyaspor taraftarlarını stad dışına çıkardı.

80. dakikada Güngör, cezaalanı dışından topa çok sert vurdu. Gaziantep kalecisi güçlükle uzaklaştırdı.

Karşılaşma ev sahibi Gaziantep'in 2-0 üstünlüğüyle kapandı.

Maç bittikten sonra stad önünde bekleyen Malatyaspor taraftarları, maçı izleyen Malatyaspor kulübü başkanı Haşim Karadağ'ı istifaya çağırdılar. Stad önündeki karmaşanın sürmesi üzerine Malatyaspor taraftarları ile Malatyalı bazı basın mensuplarından 14 kişi kısa süreliğine gözaltına alındı.

HABER: Mustafa BULAŞMAZ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız