SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ölçümüz İslam' Konulu Konferans

0
Güncellendi - 2016-02-07 22:40:56
'Ölçümüz İslam' Konulu Konferans
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Malatya şubeleri tarafından, Milli Gazete Yazarı Mahmut Toptaş'ın konuşmacısı olduğu "Ölçümüz İslam" konulu bir konferans gerçekleştirildi.

Konferansla ilgili olarak AGD'den özetle şu bilgi verildi:

"Ayasofya’nın son imamlarından, Milli Gazete yazarı ve TV5 programcılarından Mahmut Toptaş Hocanın hatip olarak katıldığı ve Malatya daki bir çok STK’nın teşrif ettiği ‘Ölçümüz İslam’ konferansı hafta sonu Malatya Belediye Konferans salonunda Malatyalıların yoğun katılımları ile yapıldı.

Programa Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Memursen Malatya temsilcisi Kerem Yıldırım, Medeniyet Derneği Başkanı Ramazan Keskin Hoca, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü, Milli Gazete Temsilcisi Abdullah Öner, bir çok siyasi ve STK temsilcileri katıldılar.

Öğ-Der Malatya temsilcisi Ramazan Güllüoğlu’nun konuşması ve Öğ-Der tanıtım filmi ile başlayan program, Öğ-Der Genel Başkan Yardımcısının konuşması ile devam ederken Öğ-Der’in eğitim camiası içinde ki yerinin ve öneminin altı çizilerek şuurlu eğitimci ve nesil yetiştirmenin toplum üzerindeki etkisi vurgulandı.

AGD Malatya Tanıtım ve Medya Komisyonu başkanı Gazi Doğan’ın ‘’Günümüzün Türkiye’si ve Milli Görüşcü Gençlik’’ adlı sinevizyon sunumu ve ardından Mahmut Toptaş Hocaefendi’nin ‘Ölçümüz İslam’ konferansı büyük beğeni topladı. Yaklaşık bir saatlik sohbetin ardından Mahmut Toptaş Hocaefendi ; ‘’ Günümüz de bir çok islami grup var ve neredeyse hepsinin ihvanları diğer gruplara karşı sert bir yapıya sahip, bu tutum önce kendimize sonra da karşımızdakine zarar vermektedir. Lütfen herkes aynaya baksın ve nasıl görünüyorsa öyle bir yaklaşıma sahip olacağını unutmasın. Bu geceden sonra herkes Malatya da sevgi ve kardeşliğin hakim olduğu bir gündem oluşturup gülen yüzlere sahip olsun.’’ dedi."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız