SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oldukça İyiyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:23:11
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Gürses Kılıç, Altay maçından 3 puanla dönerek, galibiyet serisini artırmayı istediklerini söyledi. 

Kılıç, Altay ile Pazar günü deplasmanda zorlu bir müsabaka oynayacaklarını kaydederek, zorlu karşılaşmadan galibiyet çıkarmak istediklerini ifade etti.

Yollarına sağlıklı devam edebilmek açısından Altay karşısında alacakları 3 puanın büyük bir öneminin olduğuna işaret eden tecrübeli teknik adam, “Hazırlıklar oldukça iyi geçiyor. Futbolun aspirini 3 puandır. Tabi 3’te 3 yapmak ise ayrı bir güzellik oldu. Şuanda oldukça iyiyiz. Ufak tefek sıkıntılarımız var. Hastalıktan kaynaklanan sıkıntılar, onun dışında herhangi bir sıkıntımız yok. Çalışmalarımızda gayet iyi geçiyor. Altay maçı bizim açımızdan oldukça önemli. Rakip içinde önemli bir karşılaşma. Zor ve güzel bir karşılaşma olacak. Biz seri sayısını artırmak istiyoruz. Umarım oradan da istediğimiz sonucu alırız, yolumuza da sağlıklı bir şekilde devam ederiz” dedi.

“İDEAL OYUN PLANI ŞEKİLLENİYOR”

Kılıç, ufak tefek aksiliklerin planlarını bozduğunu söyleyerek, takımdaki bütün oyuncuları hazır halde tutarak, bu aksilikleri ortadan kaldırdıklarını belirtti.

Kılıç, “Oyun planı ve kadro hemen hemen şekillendi gibi ama buna bazı şeyler etki ediyor. Ömer Hacısalihoğlu’nun sarı kart cezası, Türker ve Emrah’ın hasta olması gibi aksilikler var. Tabi ki böyle aksilikler etki edecektir ama diğer arkadaşlarımızı da arkada hazır tutmaya çalışıyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmaması için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

“FORMA REKABETİ ARTIYOR, ZATEN BEN DE REKABETİN ARTMASINI İSTİYORUM”

Tecrübeli çalıştırıcı, takımda forma rekabetinin arttığına dikkat çekerek, teknik heyet olarak forma rekabetinin artmasını istediklerini, oyuncuların durumlarına göre tercih yapmak istemediğini dile getirdi.

Takımda futbolcuların formda ve istim üstünde olmalarının teknik heyetin işini daha da kolaylaştırdığını anlatan Kılıç, şunları söyledi: “Forma rekabeti artıyor. Bende artmasını istiyorum. Ben oyuncu tercihini yaparken formda ya da formsuz diye tercih yapmak istemiyorum. Ben maça ve rakibe göre de tercih yapmak istiyorum. İki tane aynı bölgenin oyuncunu formda ya da formsuz diye tercih etmek istemiyorum. Rakibin durumuna göre bu oyuncular arasında tercihte bulunmak istiyorum. Dolayısıyla takımda bulunan herkesin formda ve istim üstünde olması benim işimi daha da kolaylaştırıyor. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız