SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oldukça Önemli Bir Görev.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:48:10
A- A+ PAYLAŞ
TRABZON- Kamu Güvenliği Müsteşarı Mehmet Ulvi Saran, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti. 
 
Malatya Valiliği görevini yürütürken Türkiye'nin güvenliği açısından stratejik öneme sahip Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevine atanan ve aynı zamanda Trabzon’un Çaykara ilçesinden olan Mehmet Ulvi Saran yeni görevine başlamadan önce Başkan Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.
 
Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevini yürüttüğü sırada Başkan Gümrükçüoğlu ile çalışma fırsatı bulduğunu belirten Saran, “Kendisi çok çalışkan ve dürüst bir arkadaşımız. Gümrükçüoğlu, belediye başkanlığı görevini de çok başarılı bir şekilde yürütüyor. Sayın Başkanımızı ziyaret etmek ve kendisine yeni görevinde hayırlı olsun demek istedim. Ülkemiz için oldukça önemli ve sorumlulukları olan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, Kamu Güvenliği Müsteşarı Saran’ı belediyede ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu ifade ederek "Trabzon'umuzun evladı Çaykara doğumlu Sayın Müsteşarımızı belediyemizde görmekten ve kendilerini ağırlamaktan büyük bir onur duyduk. Bu güne kadar ülkesi için göstermiş olduğu başarılı çalışmalarını bundan sonra da devam ettireceğine yürekten inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
 
Yapılan ziyaretin ardından Başkan Gümrükçüoğlu, misafiri Saran'a belediyenin meslek edindirme kurslarında yapılmış işlemeli porselen tabak hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız