SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oldukça Önemliydi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:06:37
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Gürses Kılıç, Diyarbakırspor karşısında aldıkları 3 puanın kendileri için büyük önem taşıdığını bildirdi.
  
Kılıç, alt sıralardan uzaklaşma adına önemli bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, kendileri adına deplasmandan 1-0 galip dönerek önemli bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. 
  
Oynanan oyundan ve futbolcuların performanslarından memnun olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, "Biz öncelikle rakibin daha istekli, arzulu başlayacağını tahmin ediyorduk. Biz daha sakin topu ayağımızda tutarak oynayarak rakibin baskısını atlatmayı düşündük ve beklediğimiz gibi de oldu. Özelikle topun hâkimiyeti hep bizdeydi. Çok fazla pozisyon hem biz hem de Diyarbakırspor açıkçası bulamadı. İkinci yarı biraz daha böyle hücum ağırlıklı, daha fazla rakip alanda oynadık. O arada zaten net pozisyonları bulduk. Bunun neticesinde birçok net pozisyonu kaçırdık. Arkasında Emrah'ın golü geldi. Emrah uzun süren sakatlıktan sonra ilk 11'de oynadı. Bunun gol atması ayrıca güzeldi. Bizim açımızdan oldukça önemli bir maçtı. Rakip için de önemliydi ama bizim kazanmak adına çok şeyler yapmamız gerekiyordu. Oyuncularımda ellerinden geleni yaptı. Belki daha farklıda bitebilirdi ama 1 - 0 'da önemli sonuç. Buradan 3 puan alıyorsunuz. Hem aradaki puan farkını açtık. Bizim açımızdan güzel bir mücadele oldu. Oynanan oyundan ve oyuncularımın performansından memnunum" dedi. 
  
Takımın forvet oyuncusu Emrah Ekmekçi ise, uzun bir sakatlık döneminin ardından gol attığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Maçın zorlu geçeceğinin bilincindeydik. Hafta içi bütün çalışmalarımız buna yönelikti. Galip gelmek bizim için çok çok önemliydi. İyi oyundan ziyade buradan galip gelmemiz gerekiyordu. İyi oyunla beraber galip geldiğimiz içinde ayrıca çok mutluyuz. Hafta içi çok çalıştık. En önemlisi her şeyin farkındaydık. Diyarbakır'da beraberlik ve mağlubiyetin olmasında bize yaklaşacaklarını biliyorduk. Galip gelerek böyle bir ihtimali kaldırdığımız için çok mutluyuz"  Bugün bana forma şansı veren hocama çok teşekkür ediyorum. Uzun bir sakatlıktan sonra gelen forma şansını değerlendirdiğim için ayrıca çok mutluyum. Gol atmak gerçekten çok güzel" diye konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız