SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oldukça Verimli Geçti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:16:18
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu takımlarından Esenlik Malatya Belediyespor, 3. Lig D Grubu ekibi Tunceli İl Özel İdarespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 3-1 kazandı. 

2012-2013 sezonu hazırlıklarını sürdüren Esenlik Malatya Belediyespor ile Tunceli İl Özel İdarespor, Malatya Atatürk Spor Salonu’nda bir hazırlık karşılaşması oynadı. Müsabakanın ilk setinde iyi bir oyun ortaya koyan Tunceli İl Özel İdarespor, seti 25-17 kazandı. İkinci sette toparlanan ve müsabakaya ağırlığını koyan Esenlik Malatya Belediyespor, seti 25-17 kazanarak durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü set büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takımın karşılıklı sayılarıyla geçilen teknik molalar sonunda rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Esenlik Malatya Belediyespor, seti 25-20 kazandı ve 2-1 öne geçti. Son sette rakibinin fazla sayı üretmesine izin vermeyen Esenlik Malatya Belediyespor, seti 25-14 önde tamamlayarak, hazırlık karşılaşmasını 3-1 kazandı.

Hazırlık müsabakası sonrası bir açıklamada bulunan Esenlik Malatya Belediyespor takım kaptanı Muhammed Çatar, sezon öncesi eksikleri ve oyuncuların performanslarını görme adına hazırlık karşılaşmasının kendileri için çok iyi olduğunu ifade etti.

Sezon başlangıcına kadar eksiklerini gidererek, lige hazır bir şekilde girmeyi amaçladıklarını kaydeden Çatar, “Bizim adımıza iyi bir maç oldu. İlk sette biraz sıkıntı yaşadık. Ancak daha sonra toparlanarak, maçı 3-1 kazandık. Sezon öncesi bu hazırlık karşılaşması bize iyi geldi. Eksiklerimizi ve oyuncuların performanslarını gördük. Önümüzde 1 aylık bir süreç var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip, eksiklerimizi gidereceğiz” dedi.

Tunceli İl Özel İdarespor takım antrenörü Günay Yeşiltaş ise, grubunda ilk ikiyi zorlayan ve play off oynayan bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Hazırlık karşılaşmalarını takımı oturtma adına önemsediklerini söyleyen Yeşiltaş, “Sezon öncesi takımı tam oturtma anlamında hazırlık karşılaşması oldukça verimli geçti. Hazırlık karşılaşmaları esnasında eksikliklerimizi görebiliyoruz. Ben Malatya’daki diğer takımlara bizlere gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize uygun bir zaman dilimi ayarlayıp, hazırlık karşılaşması oynadılar. Tekrar takımlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeşiltaş, play off oynayabilecek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını kaydederek, “Umarım ki bizim açımızdan iyi bir sezon olur. Amacımız play off’lara gidebilmek. 2. Lige çıkma gibi bir hedefimiz yok. Biz sadece play off oynayabilecek ve grubunda ilk ikiyi zorlayabilecek bir takım oluşturmaya çalıştık. Önümüzde bir aylık bir süre var. Bu süreçte de takımı oturtmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız