SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öldürenin Hası Olur mu?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:53:24
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "ABD’nin Irak’a saldırısı huzur mu getirdi? ABD, girdiği yere barış huzur getirmez" dedi. 

SP Malatya’nın Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığı’na Avukat Hamza Paşahan seçildi. Saadet Partisi Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığının 5. Olağan Kongresi, Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Divan başkanlığını Osman Marasalı’nın yaptığı kongrede konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, şöyle konuştu: “Suriye’de bir yandan yönetim diğer yandan özgürlük ordusu insanları öldürüyor. Öldürenin hası olur mu. Neticede insanlar ölüyor. Hacısı hocası bir şehri teslim alırken gül atarak mı teslim alıyor. Öldürerek teslim alıyor. Müslüman ne zamandan beri zalim ve savaştan ve öldürenden yana tavır alıyor. İnsaf sahibi olmak lazım. İstanbul’da üç tane Suriye’nin dostları toplantısı yaptılar. İngiliz, Fransız, Alman, İtalyanlar bir araya gelmişler. Suriye’nin dostları olarak toplantı yapıyorlar. Allah’tan korkun.”

Aydın, Türkiye’de hacı hocalarımız ve kanaat önderlerimizin içine düştükleri en büyük hatanın deneme hastalığı olduğunu belirterek "Tecrübe edinme hastalığı. İşte denenmedi mi ABD’nin Irak’a saldırısı huzur mu getirdi. ABD girdiği yere barış huzur getirmez, görülmedi mi?” diye sordu.

İktidarın günü kurtarma politikaları yaptığını iddia eden Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hastane, duble yol yaptık diyorlar. Bunlar hizmet sektörüdür elbette yapacaklar. Bunlar görevleridir. Ancak, işsize iş bulacak büyük fabrikalar yaptılar mı? Hayır. Ağır sanayiye önem verdiler mi? Hayır.Gerekli yatırımlar yapılmadı. 10 yılda Türkiye daha büyük atılım atabilirdi.” 

Önceki başkan Sedat Varol da selamlama konuşması yapıp partiye yaptığı hizmetleri anlattı.

SP Malatya İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk de konuşmasında, 22 Eylül Pazar günü merkez ilçe Battalgazi’nin kongresini yapacaklarını hatırlatarak gündemdeki konulara temas etti. “Hükümeti CHP’den daha çok eleştiriyorsunuz” denildiğini söyleyen Asiltürk, “Biz hükümete muhalefet yapmıyoruz, kardeşlerimizi uyarıyoruz” şeklinde konuştu.

Asiltürk, 2014 yılında yapılacak yerel seçimde Milli Görüş’e mensup kişileri başkan yapmak için güçlerinin sonuna kadar çalışacaklarını vurguladı. Kongrede, hizmetlerinden dolayı eski başkan Varol’a plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız