SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öldürmek İstemişler

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi’nde bıçakla bir kişiyi öldürmeye teşebbüs ettikleri öne sürülen iki şahsın yakalandığı, bir şahsın ise polis tarafından aranmakta olduğu bildirildi.

Cezmi Kartay Caddesi’nde 19.40 sıralarında 31 yaşındaki H.S.Ö. adlı şahıs uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı ve ayrıca dövüldü. Polis olayla ilgili olarak 58 yaşındaki A.K. ve 44 yaşındaki M.Y.’yi gözaltına alırken, 36 yaşındaki Ö.Ö.’yü aramaya başladı. İki şahıs hakkında “Bıçakla Adam Öldürmeye Teşebbüs” suçlamasıyla işlem yapıldığı, ayrıca olayda kullanılan bıçağın da ele geçirildiği belirtildi.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde de 17 yaşlarındaki S.U. adlı genç bıçakla yaralandı. S.U. ifadesinde, mahalleden arkadaşı olan aynı yaştaki G.Ç.’nin kendisine küfrettiğini, aralarında bu nedenle kavga çıktığını, şahsın bıçakla kendisini kasıklarından yaraladığını polise anlattı. Gözaltına alınan G.Ç. adliyece salıverildi.

Sümerpark içerisinde 23.00 sıralarında 27 yaşındaki E.P. ile 46 yaşındaki C.Y. arasında alacak verecek yüzünden kavga çıktığı, şahısların birbirlerini döverek yaraladıkları bildirildi.

Nuriye Mahallesi’nde 20.30 sıralarında çıkan kavgada 25 yaşındaki İ.G. adlı şahıs bıçakla sağ ve sol bacağından yaralandı. TÖTM’ye kaldırılan yaralı polise verdiği ifadede kimseden şikayetçi olmazken, araştırmayı sürdüren polis olayın şüphelisi olan 22 yaşındaki M.G.’yı olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Hekimhan ilçesi Köprülü Mehmet Paşa Mahallesi’nde 22.10 sıralarındaki kavga ihbarına polis müdahale etti. Olay yerine giden polis 28 yaşındaki Ö.A. ile 26 yaşındaki İ.G. ve 27 yaşındaki M.E. arasında birlikte alkol alırken, bir arsanın yol olarak kullanılması yüzünden kavga çıktığını, kavga sırasında İ.G.’nin Ö.A.’nın kafasına şişe ile vurduğunu, evine gidip sopa alarak dönen Ö.A.’nhın İ.G.’ye sopa ile vurduğu, İ.G.’nin Ö.A.’yı bu kez bıçakla vurarak yaraladığı belirlendi. Durumu ağır olan Ö.A. Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, aşırı derecede alkollü olan İ.G. ve M.E. ise gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız