SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öldürülen Kadın Doğanşehir'de Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2021-01-15 03:26:46
Öldürülen Kadın Doğanşehir'de Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul- Bayrampaşa'da 3 yaşındaki çocuğuyla birlikte kaldığı otelde iple boğularak öldürülen 43 yaşındaki Ferdane Kurt'un cenazesi Doğanşehir ilçesinde toprağa verildi.

Ferdane Kurt'un, ilk evliliğinde boşandıktan sonra 3 çocuğunu Doğanşehir'deki babasının evine bırakıp, Kocaeli'nden bir kişiyle dini nikahla evlendiği, bu şahıstan bir çocuğunun olduğu, ikinci eşinden ayrılarak İstanbul'a gelen kadının, Aralık ayında polis ekipleri tarafından sokakta çocuğuyla dolaşırken bulunduğu, Bayrampaşa Kaymakamlığı tarafından öldürüldüğü otele yerleştirildiği, görevlilerin kadın sığınma evine yerleştirme talebini kabul etmediği, iş bulup çalışacağını, bu nedenle otelde kalacağını söylediği bildirildi.

Cinayetin, sabaha karşı Ferdane Kurt'un çocuğunun ağlama sesini duyan otel görevlilerinin, kadını odasında bulamayınca aramaya başlamaları ve aynı otelde kalan Cemil V. adlı şahsın odasında ölü bulunmasıyla ortaya çıktığı bildirildi. Ceset bulunmadan hemen önce otelden ayrıldığı belirlenen şüpheli Cemil V. aranıyor.

DOĞANŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Bu arada, Doğanşehir ilçesinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile talihsiz kadın gözyaşları arasında defnedilirken, aile zanlının bir an önce yakalanmasını istedi.

Ferdane Kurt’un oğlu Can Bozkurt, annesinin 2 hafta önce Doğanşehir’de olduğunu ve İstanbul’a yeni gittiğini söyleyerek, “Bir insan nasıl öldürülür çocuğunun yanında. Devletimiz bu yönde ne olur kadınlara sahip çıksın. Bu işin peşini bırakmasınlar” diyerek zanlının bir an önce yakalanıp cezasını çekmesini istedi.

Kurt’un küçük kardeşi Adem Kurt ise 4 kardeş olduklarını ve öldürülen Ferdane Kurt’un en büyükleri olduğunu söyleyerek, “İstanbul’da oturuyordu, annemizin vefatından dolayı buraya geldi. 15-20 gün sonra geri gitti. Biran önce zanlının yakalanmasını istiyorum. Kadın cinayetlerinin son bulmasını istiyorum, kadınlarımız ölmesin yaşasın” diye konuştu.

malatyahaber.com- iha- hurriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Bence siteniz de herkese yorum yaptırılması genç ergenlerin duyarsizligina bakarmisiniz kadın öldürülmüş ama çocuk resme takılmış inanilmaz.Utanmasi gerekir bu çocuğu yetistirenler
    0
    0
    Yanıtla
  • özcan (3 yıl önce)
    tüm dünyadaki herkesin internet kullandığı bir süreçte ,koymuş olduğunuz resimin bu kadar amtörce hazırlanması ,paint açıp silgiyle silmeye çalışan bir çocuk gibi silinerek servis edilmesi ,işinize verdiğiniz önemi gösteriyor.Çok yazık...o kadar kişi çalışıyorusunuz hiç mi içinizde biri çıkıpta demiyor ki ,arkadaşaım nedir bu rezalet bizi takip eden binlerce insan var bu resim bu şekilde konulur mu diye!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Özcan bey resmemi taktın..Ortada bir can bir kadın öldürülmüş buna bir diyeceğin yokmu.Cenazede iki tane yetkili görebiliyor musun.Ve çıkıp diyorumki sizin deyiminizle bu rezalet nedir ortada bir cana kıyılmışken bu resim mevzusu nedir???????
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözünden de hiç bir şey kaçmıyor ha bir kadının öldürülmesi hariç.....
    0
    0
    Yanıtla