SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölen 16, Öldüren 19 Yaşında

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da birlikte alkol alan gençlerin arasında çıkan kavgada, 19 yaşındaki şüpheli, 16 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdü. 
 
Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde Emniyet Haber Merkezi'ne, Pazartesi sabaha karşı yapılan bir ihbarda, Fırat Mahallesi 28. Sokak üzerinde bir şahsın yerde yattığı ihbarı üzerine, Asayiş Şubesi ekipleri buraya yönlendirildi. Polis ekiplerince, bıçaklanması sonucunda kanlar içinde yerde yatmakta olan Vahap Y. (16) adlı genç, olay yerine gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vahap Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
 
Asayiş Şube Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan inceleme ve araştırmada, ölen Vahap Y.'nin şüpheli E.T. (19) tarafından bıçaklandığı tespit edildi. Şüpheli olayda kullandığı sustalı tabir edilen bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 
 
Olay öncesinde ölen Vahap Y.'nin, amcasının oğlu S.Y. (17) ve şüpheli E.T. ile birlikte Mişmiş Park Fuar alanında birlikte alkol aldıkları, sabaha karşı evlerine giderken yolda park halinde bulunan araçlara zarar verdikleri, daha sonra aralarında çıkan tartışma esnasında E.T.'nin S.Y.'ye ait olduğu anlaşılan bıçak ile alkollü olmaları sebebiyle Vahap Y.'yi bıçakladığı tespit edildi. 
 
Soruşturma kapsamında T.E., Cinayet Bürosu ekiplerince. diğer şüpheli S.Y. ise Çocuk Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. 
Soruşturma sonrasında şüpheliler adliyeye sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız