SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölen İşçide KKKA Şüphesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, hastanede hayatını kaybeden tarım işçisinin kan örneğinin Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle Ankara'ya gönderildiği belirtildi.

Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin, "Malatya'ya Şanlıurfa'dan tarım işçisi olarak gelen bir şahıs baygınlık geçirince, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılmış, epileksi hastası olması dolayısıyla Nöroloji Bölümü'nde tedavi görürken hayatını kaybetmiş, epilepsi ve ilaç zehirlenmesi teşhisi konulmuş. Ancak, vefat eden kişinin tarım işçisi olması nedeniyle, çok az ihtimal da olsa KKKA hastası olabileceği şüphesiyle kan örneği Ankara Refik Saydam'a tahlil için gönderildi. Vefat eden kişi de doğum yeri olan
Şanluurfa'ya gönderildi" dedi.

KKKA şüphesi taşıyabilir düşüncesiyle kan örneği gönderilen kişinin H.D. (23) tarım işçisi olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız