SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olgun'dan Şampiyonluk Garantisi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da 24 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongrede başkan adaylarından Necip Olgun, sarı-kırmızılı takımı yeniden Süper Lig'e çıkarmak için aday olduğunu belirtti.

Altın Kayısı Oteli'nde yönetim kurulu listesinde yer alan Selahattin Karagözlü, İbrahim Akbez ve Taner Gebeş ile bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Adayı Necip Olgun, Malatyaspor'u yeniden Süper Lig'e çıkarmak için başkanlığa aday olduğunu söyleyerek, "Adaylığımı açıklamadan önce sayın başkanımız Hikmet Tanrıverdi ile görüştüm. Daha sonra adaylığımı açıkladım. Kamuoyunda konuşulan 'Tanrıverdi, yönetimine almadığı için Necip Olgun başkan adayı oldu' şeklindeki iddialar asılsızdır. Hikmet Tanrıverdi yönetiminde yer aldığım zaman Malatyaspor'un başarısı ortadaydı. Ancak o dönemde futbol anlayışımız ters düştüğü için yönetimden ayrıldım. Birleşmeyi düşünmüyorum. Ancak şunu istiyorum, tek yumruk olmak zorundayız. Seçimler sonrası camianın parçalanmaması gerek. Birlik ve beraberlik içinde Malatyaspor’u en iyi yere getirmek istiyoruz. Ben seçilecek arkadaşa her türlü desteği vereceğim" diye konuştu.

Olgun, “3.5 yıl önce istifa ederken, her zaman Malatyaspor’un yanında olacağım dedim, özellikle de zor günlerinde yanında olacağım diye kamuoyu önünde söz verdim. Aday olmam da bu verdiğim söz üzerinedir. Malatyaspor’a Şampiyonluk vaadiyle göreve talibim. Şampiyonluğu garanti ediyorum .

Malatyaspor büyük bir camiadır, 3 adayın olması da bunun göstergesidir. Küme düşen takımlar yönetici bulamazken Malatyaspor’da üç adayın (gerçi şimdiki yönetim adaylığını açıklamadı ama çalışmaları bu yönde olduğu için 3 aday diyorum) olması da bunun göstergesi. Camianın bölünmemesi gerekir. Ben ve yönetimim, seçilmesek dahi Malatyaspor yönetimi etrafında toplanacağız, bize verilecek her türlü görevi yerine getireceğiz” dedi.

Başkan Hikmet Tanrıverdi'nin yanlışları olduğunu ifade eden Olgun, "Takımın gelir giderini belki 5 kez sordum. Hala kendisinden cevap alamadım. Hikmet bey kapalı kutu, biz değiliz. Hikmet Tanrıverdi'nin kongrede oy kullanacak delegeleri nasıl seçtiğini herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

Olgun, konuşmasından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Transferiniz belli mi? Eriş’le devam edecek misiniz?" sorusuna özetle “Biz kendi ekibimizle çalışacağız. Malatya’da yanlış olan bir şey de Genel Kurul süreci yaşanırken anlaşmalar yapılıyor, futbolcu alınıp satılıyor. Bu çok yanlış. Şu anda büyük bir kulübümüzde görev yapan bir tenkit direktör ve 7 futbolcu ile ön anlaşma yaptık. Göreve geldiğimiz takdirde aynı dakikalarda bu isimleri açıklayacağız."yanıtını verdi.

Olgun, bütçe konusundaki soruyu ise; “ Defalarca yönetimden bu konuda bilgi istedik, ama herhangi bir yanıt alamadığımız için en kötü ihtimalleri düşünerek bir bütçe yaptık. Bu bütçemiz asgari 6 azami 8 trilyon liradır. Şu anki durumu net bilmediğimiz için net konuşamıyoruz.” Diye yanıtladı.

Kongrenin sonucu konusundaki soruya “Şu anki delege yapısı herkesin malumu, delege üye listesine baktığımızda aynı soyadından 4-5 er kişi var. 3-4 ailenin egemenliği altında gibi görünüyor. Ama biz Malatyalıya söz verdik bir oy alsak dahi yönetime talibiz". yanıtını veren Olgun, “Yüzde 100 şampiyonluk sözü veriyorsunuz. Top yuvarlak, maç 90 dakikadır. Üstelik de sporda kesin olan bir şey de yoktur. Bu doğrultuda bu kadar kesin konuştuğunuza göre bu amaca ulaşmak için yasadışı da olsa her şeyi yapacak mısınız?" şeklindeki soruyu da “Bizim inancımız var, inanç da yüzde 55’tir. yüzde 45’de Malatyaspor camiasına, Malatyalıya, Taraftara ve arkadaşlarıma kalıyor ki biz bunların üstesinden geliriz. Bunun canlı örneği de Bursaspor yönetimidir. İnandılar ve başardılar biz de başaracağız." diye yanıtladı.

Necip Olgun'un yönetim listesinde yer alan işadamı Selahattin Karagözlü de, "Başkan Hikmet Tanrıverdi'nin yönetiminde 10 ay yöneticilik yaptım. Kulübün mali işlerine bakıyordum. Biz görevi devraldığımızda “0” borcumuz vardı. Şimdi ise 13 trilyon gibi bir rakamdan söz ediliyor. Bunlar kongre günü konuşulacaktır. Baktım, hesap veremeyeceğim işler yapılıyor. Bunu başkana sorduğumda bana “hesap veremeyeceğini” söyledi. Bu hesaplar da benden sorulacaktı. Hesap veremeyeceğim bir işte de yer alamazdım bu nedenle de görevimden ayrıldım." iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız