SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olimpik Yüzme Havuzu Sezonu Açıyor

0
Güncellendi - 2017-06-11 22:25:18
Olimpik Yüzme Havuzu Sezonu Açıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait tam olimpik açık yüzme havuzu, yüzme sezonunu açıyor.

Turgut Özal Tabiat Parkında bulunan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Tam Olimpik Açık Yüzme Havuzu 13 Haziran Salı gününden itibaren yüzme sezonunu açacak.

Okulların yaz tatiline girmesinin ardından Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzunda, Yaz Spor Okulları yüzme branşında eğitimlere başlanacak. Turgut Özal Tabiat Parkında bulunan Tam Olimpik Açık Yüzme Havuzunun yaz sezonunda Salı, Çarşamba, Perşembe, 15.00 ile 19.00 arası halk saati olarak belirlendi.

Cuma günleri 14.00 ile 19.00 saatleri arası bayan seansı, Cumartesi ve Pazar günleri 13.00 ile 19.00 saatleri arası halk seansı, Pazartesi günü genel temizlik günü olarak açıklandı.

Cuma günü bayanlar seansında sadece bayan personelin görev yapacağı havuzun ücreti tek ücret 15 TL. olarak belirlendi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nazan kaygısız (6 yıl önce)
    Yetişkin için yüzme öğretmeni ve dersleri var mı? Erkek yetişkin.... Varsa ücreti ve ders saati nedir??
    %100
    %0
    Yanıtla