SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olimpiyat Stadı Olmadı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:48:19
Olimpiyat Stadı Olmadı
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 17. haftada Bayrampaşa ile Yeni Malatyaspor arasındaki karşılaşma, Pazar günü 13.30'da Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda oynanacak. 

Hafta içerisinde Bayrampaşa yönetimi ile bir görüşme yapan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, karşılaşmanın Olimpiyat Stadı'nda oynanması için girişimlerde bulunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yaptığı değerlendirme sonucunda karşılaşmanın Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda oynanmasına karar verdi.

Bayrampaşa ile Yeni Malatyaspor, 13.30'da Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Ali Şükrü Beldüz, Turgay Emre Memişoğlu ve Burak Cansız hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatyaspor'da sakatlığı geçen Caner Ağca kadroda yer alırken, Körfez İskenderun Spor karşılaşmasında sakatlanan ve sağ arka adalesinde kanama tespit edilen defans oyuncusu Ferit Cömert, kadroya alınmadı.

Yeni Malatyaspor ile Bayramapaşa, 3. randevuya çıkacak. Daha önce 2 takım arasında oynanan karşılaşmalarda eşitlik söz konusu. Yeni Malatyaspor ile Bayrampaşa, 2012-2013 sezonunda aynı grupta yer aldı. Sezonun 17. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İstanbul ekibi Bayrampaşa 1-0 kazandı. Sezonun son haftasında İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 4-0 Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle sona ermişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız