SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olimpiyata Dikkat Çekmek İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:52:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Olimpik Gün yürüyüşü yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesince organize edilen Olimpik Gün yürüyüşü Malatya’da gerçekleştirildi.

Dede Korkut Parkı yanında başlayan yürüyüş, Malatya Park AVM’de sona erdi. Yürüyüşe Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, şube müdürleri, idareci, antrenör ve sporcular katıldı. Davul zurna eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş sonrasında bir konuşma yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, “2020 Olimpiyatlarına adayız. İnşallah Türkiye 2020’de İstanbul’da olimpiyatları gerçekleştirecek. Bu anlamda tüm halkımızın olimpiyatlara olan ilgi ve dikkatlerinin çekilmesi gerekmekteydi. Biz tüm sporcularımız, antrenörlerimiz ve değerli katılımcılarımızla bu anlamlı güne katkıda bulunduk” dedi.

Fındıklı, Malatya Park’ta düzenlenen Spor Olimpiyatlarıyla, Olimpik Gün yürüyüşünü birleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Etkinlik, Gençlik Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız