SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olmadı.. Adana'da da Yapamadık: 1-3

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, cezası nedeniyle Adana'da oynadığı ve büyük taraftar desteği bulduğu karşılaşmada, rakibi Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Bu arada Malatya'da oynanan PAF takımlar maçında Malatyaspor, Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildi.

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Cemal Bingül, 4. hakem Ziyat Akman

MALATYASPOR: Fevzi, Ömer, Mustafa Özkan, Senkerik (Dk. 63 Jiri Masek), Mihalek (Dk. 46 Evren), Bilal, Toth Balazs, Emrah, Mert, Volkan, Hakan Aslantaş (Dk. 46 Sertan),

YEDEKLER: Bora, Evren, Johanson, Serdal, Homola, Masek, Sertan Eser.

GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan, İsmail Güldüren, Risp, Tayfun (Dk 70 Kerem), Mehmet Çakır, Mehmet Nas (Dk. 76 Solomon), Ayman, İsaac (Dk. 49 Ali Cansun), Uğur, Eren, Tuna,

YEDEKLER: Ömer, Sedat, Kerem, Baki Mercimek, Solomon, Ali Cansun,

SARI KARTLAR: Dk. 47 Bilal (Malatyaspor), Dk. 54 Mehmet Nas, Dk. 65 Eren, Dk 79. Uğur, Dk. 85 Mehmet Çakır (Gençlerbirliği)

1. dakikada, Malatyaspor'un kazandığı korner atışını sol taraftan Bilal kullandı. Ömer Erdoğan'ın kafa şutunda kaleye giden topu kaleci Gökhan iki hamlede kontrol etti.

4. dakikada, konuk takımın atağında, Isaac sağdan uzun pas gönderdi, Mehmet Çakır topla ceza sahasına girdi. Bu futbolcunun şutunda son anda araya giren defans oyuncuları topu uzaklaştırdı.

5. dakikada Volkan, Gençlerbirliği cezaalanına girdi, rakibin müdahalesiyle kendini yerde buldu. Malatyaspor'lu futbolcuların penaltı itirazına karşın, hakem pozisyonu devam ettirdi. Bu karar tribünlerden tepki gördü.

21. dakikada, Volkan kendi sahasında topla çıkmaya çalışırken, araya giren Mehmet Çakır topu çaldı. Ceza sahasına giren Mehmet Çakır'ın şutunda kaleci topu bloke etti.

32. dakikada soldan gelişen Gençlerbirliği atağında en son olarak cezaalanının önünde topla buluşan İsaac'ın vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1

42. dakikada Malatyaspor'un kazandığı faul atışında Bilal'in kullandığı topu Ömer ceza sahası içerisinde kafayla ağlara gönderdi. Maçın hakemi önce gol verdi, yan hakemin uyarısı üzerine golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz saydı.

Malatyaspor ikinci yarıya Mihalek'in yerine Evren'i, Hakan Aslantaş'ın yerine Sertan'ı olarak başladı.

48. dakikada Malatyaspor'un muhteşem golü geldi. Bilal soldan cezaalanına yaklaşdı, çok sert vurdu. Topu Gökhan'ın uzanamayacağı köşeye gönderdi: 1-1

56. dakikada topa sahip olan Gençberbirliği oyuncusu Mehmet Nas'ın sert şutunda top önce direğe çarptı, sonra filelerle buluştu: 1-2

72. dakikada, hızla ceza sahasına giren Jiri Masek kaleye vurmak yerine pas verince Sertan'dan önce araya giren defans oyuncuları mutlak golü önledi.

85. dakikada Malatyaspor, rakip cezaalanında yaşanan karambolle bulduğu mutlak bir gol fırsatını Mustafa Özkan ile değerlendiremedi. Bu futbolcu, Masek'ten aldığı topla bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı, golü atamadı.

89. dakikada Malatyaspor bu kez Bilal'le mutlak bir pozisyon yakaladı. 6 pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Bilal'ın vuruşunda top kaleci Gökhan'dan döndü, defans uzaklaştırdı.

90+3'de Solomon'un soldan ceza sahasına ortasında kaleci Fevzi, boşa çıktı. Arka direkte Ali Cansun, topu ağlara gönderdi. 1-3

FOTOĞRAFLAR: Levent BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız