SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olmadı mı Olmuyor!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:01:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, çalışmalarını sürdürdü.

Ligin üçüncü haftasını bay geçecek olan sarı kırmızılı takım, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde istasyon çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Cihan takımdan ayrı düz koşu yaparken, kaleciler Ziya, Vedat ve Mesut kaleci antrenörü Alpaslan Uysal yönetiminde çalıştı. 

Yeni Malatyaspor’da kaleci Ziya ile takım kaptanı Okan basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. Kaleci Ziya Aydın, olumsuz bir tablo çizilmemesi gerektiğini ifade etti.

Tecrübeli kaleci, “Olumsuz bir tablo çizmeye gerek yok. Anadolu Selçukluspor maçında kötü bir futbol ama şampiyonluk yolunda deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Sonrasında içerde taraftarımızın karşısında oynadığımız Eyüpspor maçı skora 3 puan olarak yansımasa da, sevindirici olan istek ve mücadele idi. Gerçekten bir şeyleri elde etmek için çok çaba sarf ettik ama olmadı mı olmuyor. Neticesinde verilmeyen 2 tane penaltımız var. Hakem penaltıları vermiş olsaydı bugün 4 puanla lige devam edecektik. Bunun yanında sevindirici olan başka bir durumda taraftarımız, Malatya halkı gerçekten futbolu bilinçli olarak takip edip, izliyorlar. Maçtan sonra bizi tribüne çağırmaları bizim için büyük bir moral kaynağı oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Takımda motive eksikliği olmadığını kaydeden Ziya, “Takım olarak çok konsantre bir haldeyiz. Bu haftayı bay geçiyoruz ama önümüzde Balıkesirspor maçı var. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Geçmiş dönemlerdeki tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim; Balıkesir gerçekten zor bir deplasman ama bizim inanmışlığımız, bizim takım kalitemiz karşısında umut ediyorum ki, istediğimiz çıkışı ve havayı orada bulacağız. 3 puanla tanışacağız” ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Okan Öztürk ise, Eyüpspor maçında iyi bir görüntü ortaya koyduklarını belirterek, “Ligin ilk maçı olan Anadolu Selçukluspor karşılaşmasında sahaya istediklerimizi yansıtamadık. Bunu da herkes gördü. Tam olarak takım bütünlüğünü ortaya koyamadık. Anadolu Selçukluspor, bizi o maçta yenebilirdi. O maç için söylemek gerekirse, 1 puan bizim için sevindirici oldu. Eyüpspor karşılaşmasına ise iyi başladık. Golü bulmuş olsaydık, maçın skoru çok farklı olabilirdi. Golü bulamadık. Haliyle Eyüpspor’da biraz beraberliğe oynadı. Bu ligde bütün maçlarımız böyle geçecek. Buraya gelen takımlar tabi ki Yeni Malatyaspor’a karşı daha konsantre, daha mağlup olmamak için oynayacak. O yüzden de bizim zorlanacağımız biraz aşikar. Tabi Eyüpspor maçındaki performansımıza bakarsak, Anadolu Selçukluspor maçına göre biraz daha derli topluyduk. Daha iyi bir görüntü verdiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda daha da iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Tecrübeli golcü, takım oturdukça golleri de bulacaklarını söyleyerek, “İki haftada gol atamadıysak, bizim açımızdan bir sıkıntı olduğu aşikar. Gol atmış olsaydık bunları konuşmuyor olurduk. O yüzden bir sıkıntı içinde olduğumuz belli. Gol tabi ki öncelikle forvetlerden beklenir. İnanıyorum ki, takım oturdukça daha çok pozisyona girip, golleri bulacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız