SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Olmadı mı Olmuyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Ordu deplasmanında mağlup olmasının ardından "gergin" günler yaşanırken, başkan Haşim Karadağ'ın Pazartesi gecesi Malatya'ya gelip, geç saatlere kadar yönetim kurulu toplantısı yaptığı belirtildi. Yönetim kurulu toplantısından bir gün sonra antrenman sırasında basına açıklamalarda bulunan, soruları yanıtlayan Karadağ, Ordu maçıyla ortaya çıkan sorunların "dondurulduğu" mesajını verdi.

Karadağ, yaptığı açıklamada, "Malatyaspor’un menfaati için şu an birlik ve beraberlik zamanıdır. Yarım saat once futbolcu ve hocalarla bir toplantı yaptık. Gece geç saatlere kadar da yönetim toplantısı yaptık. Şu 3 maç için kenetlenmemiz gerektiğini söyledik. Yardımcı hocamız gitti. Onun dışında şu an birlik beraberlik içindeyiz."dedi.

Kulüp başkanı, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Karadağ'a sorulan sorular ve yanıtları şöyle:

SORU: Hoca değişikliği söz konusu oldu mu?
YANIT: Yok.. Bunu şimdi biz 3 hafta için önümüzdeki maçlara kenetlendik. Malatya basınından tek bir ricam var. Şu 3 hafta için hem yönetime, hem teknik heyete, hem futbolculara basın toplantısı hariç basın sözcüsü dışında hiç kimse basına konuşmayacak. 3 hafta için.. Önümüzdeki maçları almamız gerekir. Önümüzde 3 maç kaldı. Telafisi olmayan maçlar var..

SORU: Malatyaspor iç sahada kaybetmedi. Bu avantaj mı?
YANIT: Şüphesiz belli olmuyor, futbol bu. Oynanmadan sonucunu kestirmek çok zordur. Ordu maçının ilk yarısına bakarsanız o maçı en az 3-4 sıfır kazanmanız gerekiyor. Ama olmadı mı olmuyor.

SORU: Ordu maçı için teşvik söylentileri vardı. Tedbir aldınız mı bundan sonrası için?
YANIT: Şimdi devletin tedbir alamadığını biz yapamayız. Teşvik Türkiye’nin kaderi olmuş. Biz önümüzdeki işlere bakıyoruz.

SORU: Bülent Akın’ın saha dışına çıkarken hareketi vardı, Aydın Kuzu ile ilgili bir durum vardı herhalde? Nedir bunlarla ilgili durum?
YANIT: Şimdi Bülent’le ilgili.. Ordaki sonuç ne olursa olsun, kimi değiştirirse değiştirsin sonuçta İsmail Kartal Malatyaspor teknik direktörüdür. Bugün İsmail olur, yarın Ahmet olur, öbürgün Mehmet olur. Ordaki hareketin yapılmaması lazımdı. Samatyalı’nın da aynı tarz bir hareketi vardı. Olmaması gerekirdi. Bunlarda aşırı kazanma arzuları istekleri vardı. Maçtan sonra kendilerini tebrik ettim. Müthiş bir kazanma arzuları vardı. Kazanma hırslarına verdik onların. Olmaması gereken şeylerdi. Tasvip etmiyoruz öyle şeyleri.

SORU: Yardımcı hoca (Şenol Odabaş) yönetimin isteği doğrultusunda mı, yoksa İsmail Kartal’ın söylediği gibi ailevi sebeplerle mi..?
YANIT: Kendi içlerinde.. Ailevi sebeplerden dolayı.. Kendi sebeplerinden dolayı..

SORU: Kazanma hırsını kalan 3 maça taşımak adına futbolcularla neler konuştunuz?
YANIT: Konuşulması gereken şeyler konuşuldu. Şu saatten sonra kalkıp da ne yapılması, ne konuşulması gerekiyorsa, o hırsın o arzunun devam etmesi.. Kalan 3 maçımızı almamız lazım.

SORU: Kalan 3 maç öncesi hakemlerle ilgili tedirginliğiniz devam ediyor mu?
YANIT: Son 2-3 maçta hakemlerden yana rahatız. Ama Ordu maçında şans yanımızda değildi. Şanslı olmuş olsaydık, bugün matem havası değil de şu Malatya’da şenlik havası olacaktı. Futbolun kaderi bu. Çok basıt birşey söyleyeyim. Atilla’nın pozisyonu penaltı olmuş olsaydı o top dönüp gol olmamış olsaydı biz bu maçı 1-0 almış olsaydık, bugün bu şehirde şenlik havası vardı. Şu an biraz matem havası var. Ama hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Öyle ya da böyle bu takım çıkacak. Ben bugüne kadar inancımı kaybetmedim, bugün de kaybetmiyorum. Kaybetmediğim için de buradayım. Şu 3 maçta taraftarıyla, takımıyla, futbolcusuyla, basınıyla kenetlenmemiz lazım. Biz kalan 3 maçı alalım obür maçların neticesine bakarız.

SORU: Gaziantep Belediye takımı için ne diyorsunuz?
YANIT: 16 maçtır yenilmeyen bir takım. Kalitesi ortada. 16 maç yenilmeyen bir takım boş bir takım olmaz. Kaldı ki Oftaş’tan Ankara’da puan aldı, Büyükşehir’den kendi sahasında puan aldı. İnşallah futbolcuların arzulu istekli oyunuyla, taraftar desteğiyle maçı alırız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız