SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Olmadı, Yapamadık'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da, Bozüyükspor'a sahasında 1-0 mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Yeni Malatya Spor'da takım kaptanı Gökhan Çalışal, Bozüyükspor'a mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, Bozüyükspor'u yenerek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini ancak sahada istediklerini yapamadıklarını ifade ederek, "Yapacak bir şey yok. Play-off adına iyi bir fırsat vardı. Ama olmadı, yapamadık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Üzgünüz. Şimdi önümüzde Göztepespor karşılaşması var. Bu maçı kazanarak, Bozüyükspor yenilgisini telafi etmek istiyoruz" dedi.

Kaleci Mesut Balkan ise, Bozüyükspor maçını unutup, Göztepespor maçına yoğunlaşmaları gerektiğini belirterek, "Üzücü bir durum. Bozüyükspor bizim rakibimiz. Kendi sahamızda yenmek isterdik ama gerçekten kötü de bir zeminde oynadık. Tamamen talihsiz bir gol yedik.
Çıkışımızı sürdüremedik. Kazanmayı istedik ama olmadı. Bu maçı unutmak zorundayız. Çarşamba günü Göztespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Bozüyükspor maçını unutarak, tamamen Göztespor karşılaşmasına yoğunlaşmalıyız" diye konuştu.

Öte yandan sarı siyahlı takım, Bozüyükspor karşılaşmasının ardından ara vermeden Göztepespor maçı hazırlıklarına başladı. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Vedat İnceefe yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli oldukları gözlemlendi.

Sarı siyahlı takımın akşam uçağıyla, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Göztepespor karşılaşması için İzmir'e gideceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız