SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olması Gereken Buydu.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:19:54
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Diyarbakır’daki cenaze töreninde aklıselimin gelip geldiğini belirtip, “Olması gereken buydu” dedi.

Diyarbakır’daki cenaze törenini değerlendiren milletvekili Ömer Faruk Öz, “Olması gereken buydu. Aklıselim galip gelmiştir. Şunu net olarak söylüyoruz ki, Türk ve Kürt halkı olarak Türk vatandaşlığı ve din kardeşliği bünyesinde yıllardan beri devam eden bir kardeşliğimiz mevcuttur. Bu kardeşliği birbirine düşürmeye çalışan provokatörler vardır. Bu provokatörler sahneye çıkamamıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Öz, İmralı görüşmelerini de şöyle değerlendirdi:

“Başbakanımızın başlatmış olduğu milli birlik ve kardeşlik projesine herkesin destek vermesini bekliyoruz. Burada, duygusal olarak yaklaşmamak lazım. Duygusal olarak yaklaştığımızda 30 yıldır devam eden terör olayının daha ne kadar devam edeceği belli değil. Dolayısıyla bu işin bitmesi noktasında gerekirse yüreğimize taş basmalıyız. Sadece şehitlerin anası değil, teröristlerin de anaları ağlamasın. Bir terörist öldürülünce o evden birkaç kişi dağa çıkarılıp terörist oluyor; korkutuluyor veya kandırılıyor. Dolayısıyla kan akmasının durması gerekiyor. Bu işin bitirilmesi noktasında siyasi irade ve risk gerekiyor. Siyasi irade ve riski AK Parti ve Başbakanımız almıştır. Siyasi polemikler ve duygusallıklardan uzak durmalıyız. Bu sürece herkes destek olmalıdır. Malatya’da 40’a yakın sivil toplum kuruluşunun hükümetimizin başlattığı bu süreci destek vermeleri de memnuniyet vericidir. Bu süreç devam ederken, şehitlerimizin ve şehit yakınlarımızın ruhuna halel getirecek hiçbir davranış ve tutum içinde bulunmayacağız. Tek arzumuz anaların ağlamasının durması ve terör belasından kurtulmaktır. Bundan siyasi rant elde elde etmek isteyenler de bu ülkeye ihanet etmektedirler.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız