SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Olmaz Böyle Şey!'

A- A+ PAYLAŞ

12 Eylül'de gerçekleşecek referandum çalışmaları çerçevesinde Hekimhan ilçesini ziyaret eden CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, burada yaptığı açıklamada, değiştirilecek anayasanın 'evet' diyenin de 'hayır' diyenin de anayasası olmayacağını ifade etti.

Aslanoğlu, şunları kaydetti:

''Anayasa değişikliği paketi içerisinde 26 madde var. 2 maddeyi çıkarsınlar bende evet oyu vereyim. 'Evet' vermeyen o zaman şerefsizdir. Diğer maddelerde halkın ekmeği için, halka verdiği bir şey yok. Yargı başka bir şey. Mecliste 650 dokunulmazlık dosyası var. Kimi irtikap, kimi hırsızlık dosyası. Şimdi sen bana hakim seçtirirsen, benim seçtiğim hakim nasıl bir hakim olacak. Meclis yargı seçemez. Önce yapacakları iş milletvekilliği dokunulmazlığını kaldıracaklar. Her türlü haltı her şeyi yiyeceksin ondan sonra defalarca seçileceksin. Olmaz böyle şey.''dedi

Daha sonra Hekimhan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ramazan Ayı dolayısıyla verdiği iftar yemeğine geçildi. Yapılan protokol konuşmalarında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilirken 12 Eylül referandumunda verilecek Hayır oylarının önemi vurgulandı. İftar yemeği çay ikramı ardından sona erdi.

Hekimhan ziyaretine CHP il başkanı Veli Ağbaba ile eski milletvekili Muharrem Kılıç ile il yöneticileri de katıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız