SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olmazsa Millete Başvururuz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:46:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, seçim sonrası gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleri kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti. 

Beraberinde AKP il yönetimi ile birlikte Evren’i ziyaret eden Milletvekili Bülent Tüfenkci, 7 Haziran seçimlerinden sonra yeni bir döneme girildiğini belirterek sandıktan çıkan neticeyi kendileri, muhalefet partileri ve vatandaşların iyi okuması gerektiğini söyledi. Bugüne kadar 13 yıllık AKP iktidarı döneminde, tek başına iktidarın getirmiş olduğu ve ülkenin gelişmesine katkı sağlayan istikrarın bozulmaması gerektiğini de belirten Tüfenkci, “Biz 7 Haziran seçimlerinden önce koalisyonun ülke için iyi olmayacağını aktarmıştık. Çünkü koalisyonda çok hızlı hareket edilmiyor, ortağınızın görüşlerini fikrini almak zorundasınız. Sandıktan çıkan sonuca eyvallah dedik. İyi niyetli olarak gönlümüzü ve bağrımızı açarak muhalefet partileri ile koalisyon görüşmelerine başladık” dedi.

Koalisyon görüşmeleri öncesinde muhalefet partilerinin tutumlarını da eleştiren Tüfenkci, “Tabi muhalefet partilerinin daha masaya oturmadan şartlar öne sürmeleri doğru bir yaklaşım değildir. Türkiye’de en önemli sorun ekonomiyi büyütmek, esnafımızı rahatlatmak, işsizimize iş bulmak. Bölgenin içerisinde bulunduğu durumu da dikkate aldığınızda bizim daha fazla çalışmamız ve gayret göstermemiz birlik ve beraberlik içerisinde hızlı bir şekilde hareket etmemizi gerekiyor” diye konuştu.

Kayısı ile ilgili sorunlarında hükümetin kurulmasıyla hız verilmesini belirten Tüfenkci, “Artık kalıcı çözümler üretip ortak akıl ile hareket etmemiz gerekiyor. Tabi bütün bu sorunların çözüme kavuşması için yeni bir hükümet kurulması gerekiyor” dedi.

AKP olarak sonuna kadar yeni bir hükümet oluşması adına iyi niyet ve samimiyetle hareket edeceklerini ifade eden Tüfenkci, “Koalisyon olmazsa da her zaman olduğu gibi başvurduğumuz millete yeniden başvururuz. Bütün siyasi partilere de seslenmek istiyorum. Bu bir fırsattır madem milletimiz uzlaşma istedi. Asla ülkeyi hükümetsiz bırakacak yeni bir maceraya atılacak bir anlayıştan da uzak durmamız gerekiyor” diye konuştu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren de Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin geçmiş dönemde il başkanı olması nedeniyle kentin sorunlarını yakından bildiğini ifade ederek seçim sonrası koalisyon görüşmelerinin tamamlanmasını temenni etti. Koalisyon görüşmelerinin biran önce tamamlanmasını isteyen Evren, “Çünkü şu anda erken seçim söylentileri bile ekonominin durmasına neden oldu. Ekonomi durunca da esnafımızın işi tökezlemeye başladı. Sizlerde milletvekili olarak el ele vererek Malatya’nın sorunlarını çözmenizi istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız