SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olmazsa Sine-i Millete Döneriz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:31
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, Malatya’da huzurlu bir seçimin yaşanmasında büyük emekleri olan muhtarlara teşekkür ettiler.

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Salman Şahbaz, Milletvekillerine yeni yasama döneminde başarılar dileyerek “İnşallah milletin istediği bir hükümet ile istikrarın devamı sağlanır. Çünkü bu belirsizlik bizleri de etkiliyor. İnşallah hızlı bir şekilde hükümet bir an önce kurulur” dedi.

Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, ülkenin çok hassas dengeler üzerinde gittiğini belirterek, Türkiye’nin etrafının adeta bir ateş çemberi içerisinde olduğunu söyledi. Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların arttığı bir dönemde halkın seçimlerde koalisyon kararı verdiğini belirten Tüfenkci, “Halk bize uzlaşın dedi ve bu uzlaşma iradesini ortaya koyma noktasında da AK Parti olarak ilkelerimiz doğrultusunda hareket edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmasında üstü kapalı olarak halkı sokağa çağıran HDP’yi eleştiren Tüfenkci, “Türkiye partisiyiz diye meclise giren bir partinin son Kobani olaylarında terör saldırılarını bahane ederek Türkiye’yi küçük düşürüp terörist diyerek suçlaması ne kadar Türkiye Partisi olduğunu göstermiştir” dedi. 

AKP olarak iktidarları dönemince Doğu ve Batı’da hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Tüfenkci, “Birileri çözüm sürecini de bahane ederek ülkemizi kaosa sürüklemenin, kamu güvenliğini yok edecek tarzda hiçe sayacak tarzda kendi güvenliğini oluşturma çabalarına ada asla ve asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ta 7 Haziran seçimleri sonrası koalisyon kararının çıktığını, yeni hükümetin kurulması noktasında bütün siyasi partilerle görüşeceklerini belirterek “Nereye kadar nasıl uzlaşıya varılır bakacağız. Ama hiç kimsenin benim kırmızı çizgilerim var benim ilkelerim var, taviz veremeyeceğim konular var cümlelerini sarf etmemesi lazım” dedi.

AKP’nin bir tek kırmızı çizgisinin bulunduğunu bunun da milletin istekleri olduğunu vurgulayan Çalık, “Milletimizde kırmızı çizgilerini çok net bir şekilde sandığa yansıttı. Sandıkta uzlaşın mesajını herkesin çok iyi okuması gerekir. Biz şu partiyle yaparız, bu partiyle yaparız cümlelerini kullanmayacağız” diye konuştu.

Koalisyon için herkesin kapılarını çalacaklarını belirten Çalık, “Koalisyon olursa koalisyon. Eğe diğer 3 parti birleşir koalisyon yaparsa biz muhalefet olarak hizmetlerimize devam ederiz. Tüm bunlar olmazsa da sinei millete, muhtarlarımıza döneriz ve kapınızı çalarız. Gördünüz hepimizi tavrını deriz” dedi.

Çalık, ülkenin hükümetsiz kalmayacağını da sözlerine ekleyerek “Koalisyon görüşmelerinde netice alınacak diye umut ediyorum” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız