SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölmeztoprak'dan Esnaflara Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, referandum nedeniyle esnaf ziyaretlerinde bulunarak 'evet' oyu verilmesini istedi.

Milletvekili Ölmeztoprak ve beraberindeki partililer, Fuzuli Caddesi üzerindeki esnafı ve işyerlerini ziyaret etti. Ölmeztoprak, esnafın ve vatandaşların hatırını sorup, referandumda 'evet' oyu vermelerini isteyerek,caddedeki vatandaşlarla da selamlaşıp hal hatırlarını sordu.

Ölmeztoprak, "Yamalı bir bohça haline gelen Anayasamızda en köklü değişiklik 12 Eylül tarihinde oylanacak 26 maddelik değişikliktir" dedi.

ORDUZU BELDESİ'Nİ ZİYARET ETTİLER

AKP Malatya Milletvekilleri ve il teşkilatı, merkeze bağlı Orduzu beldesinde, vatandaşlardan referandumda "evet" oyu kullanmalarını istedi.

Referandum çalışmasına Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık ve İhsan Koca, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve partililer katıldı.

Vatandaşlara hitap eden AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, sözlerine "Battalgazi'nin torunları" hitabıyla başladı.
12 Eylül'de yapılacak anayasa değişiklik paketini halka anlatmak için mahalle toplantılarına Orduzu'da devam ettiklerini belirten Şahin, mahalle sakinlerine referandumda neden 'evet' demeleri gerektiğini anlattı. Şahin, "Önümüzde dik duran Genel Başkanımız, Başbakanımız varken biz de ancak onunla beraber diklenmeden dik durmanın ne demek olduğunu 12 Eylül günü inşallah hep beraber sandıkta göstereceğiz. 82 Anayasasına da biz hayır demiştik. Onunda despotluğunun bitmesi için üzerimize düşeni yapmıştık.

Onun tekrar sandığa gömülmesi için evet oylarımızla 12 Eylül günü saat 21 de inşallah çifte bayram yapacağız" diye konuştu.

Milletvekilleri ise, 12 Eylül'de "evet" oyu isteyerek, böylece ilk sivil anayasanın adımını atacaklarını belirtti ve demokrasi ile birlikte kardeşliğin de güçleneceğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız