SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölmeztoprak'ın Annesi Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekillerinden Fuat Ölmeztoprak'ın annesi Seliha Ölmeztoprak, tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat etti. Cenaze, Akçadağ ilçesinin Aşağı Örüşkü Köyü'nde toprağa verildi.

Merhum Şeyh Osman Ölmeztoprak'ın gelini, merhum Lütfü Ölmeztoprak'ın eşi, milletvekili Fuat Ölmeztoprak ile Sami Ölmeztoprak'ın annesi, eski ANAP milletvekillerinden Münir Doğan Ölmeztoprak'ın da üvey annesi olan Seliha Ölmeztoprak'ın, bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi görmekte olduğu öğrenildi. Cenaze, Aşağı Örüşkü Köyündeki Şeyh Ali Kara Türbesi yanındaki alanda defnedildi.

AKP Milletvekili Ölmeztoprak, cenazenin defnedilmesinden sonra köyde başsağlığı dileklerini kabul etti. Cenaze törenine AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt, Vali Vekili Bayram Öz, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Kazgan, birçok ilçe ve belde belediye başkanı, AKP il Başkanı İhsan Koca, bazı parti, oda, dernek ve sendika başkanları ya da temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Ölmeztoprak'ın, Cuma gününden itibaren, başsağlığı dileklerini Sıtmapınarı'ndaki İmam Hatip Lisesi'nin karşısındaki Düğün ve Mevlid Salonunda kabul edeceği bildirildi.

FOTO: Milletvekili Ölmeztoprak (gözlüklü olan), cenazenin defnedilmesinden sonra başsağlığı dileklerini kabul etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız