SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölü Bulundular

A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi günü evinden ayrıldıktan sonra kaybolan 66 yaşındaki kadın, iki gün sonra köy yakınlarındaki ormanlık alanda ölü bulundu. Bu arada, il merkezindeki evinde 61 yaşındaki şahsın cesedinin bulunduğu bildirildi.

AKÇADAĞ'DA..
Akçadağ ilçesi Derinboğaz Köyünde oturan ve akli dengesinin yerinde olmadığı bildirilen Z.B.’nin, Cumartesi günü evinden ayrıldığı ve tüm aramalara rağmen bulunamadığı bir gün sonra jandarmaya bildirildi. Araştırmalar sürerken, yaşlı kadının cesedi Pazartesi günü 13.00 sıralarında köye 6 kilometre mesafedeki ormanlık alanda bulundu.

Savcının ölümü şüpheli bulması nedeniyle, cesedin otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği bildirildi.

İL MERKEZİNDE..
Öte yandan Malatya'da, sürekli alkol aldığı iddia edilen şahıs evinde ölü olarak bulundu. (Fotoğraftaki olay)

Edinilen bilgiye göre, olay, Hasa Varol Mahallesi Yakınca Sokak No: 4 kat 2'de meydana geldi. Oto yıkamacıda çalışan Mehmet Gözen'den (61) 3 gündür haber alamayan yakınları, evin penceresinden içeri girdi. Gözen'i banyoda ölü olarak bulan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme yaptı. Ceset, Mehmet Gözen'in kesin ölüm sonucunun belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, şahsın iki çocuğu ve eşinin il dışında olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız